Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Hikayeli oyun önerisi

Detroit become human, The witcher 3, Dying light ve Assassins creed oddysey dışında hikaye oyunu önerisinde bulunabilir misiniz?
  2. Messinin kramponu

FC 24 onarmadan açılmıyor.

Epic games üzerinden aldığım FC 24 özellikle son günlerde açılmama sorunu çıkarıyor. Oyuna girmeye çalışıyorum anti cheat ekranı karşılıyor ancak devamında EA app'e atıyor. Repair atmadan açılmıyor oyun. Bu sorun hakkında bir çözüm öneriniz var mı?
  3. Messinin kramponu

Fifa 23 teknik direktör kariyer modu simüle maçları hep kaybediyorum

Kadromda 88 reyting altı oyuncu bulunmamasına rağmen sürekli simüle edilen maçları kaybediyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
  4. Messinin kramponu

Valorant hesabım başka telefon numarası ile doğrulanmış.

Hocalarım merhaba. Bugün hesaba girdiğim zaman hesabımın doğrulanmış olduğunu gördüm. Ayrıca bilmediğim kişiler arkadaş eklenmiş, asla oynamadığım karakterlerle maçlar atılmış ve rankım düşmüş. Hesap güvenliği için çoğu bilgiyi değiştirdim fakat telefon numarasını değiştiremiyorum. Nasıl...
  5. Messinin kramponu

Oyunlarda kullandığınız çözünürlükler nelerdir?

Oyunlarda kullandığınız çözünürlükler ve en sevdiğiniz çerçeve oranı nedir veya nelerdir?
  6. Messinin kramponu

Minecraft Texture pack önerisi

Minecraft da 1.16.5, 1.8 veya 1.19 uyumlu, survival için kullanılabilecek, 8x8 veya 16x16 texture pack önerisinde bulunabilir misiniz?
  7. Messinin kramponu

FNaF vs Outlast vs Poppy Playtime

Korku serisi bitireceğim. Bu 3 seri arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyidir? Not : halla önerilere açığım.
  8. Messinin kramponu

Minecraft düz alanda ev önerisi

Minecraft’da ev yapacağım. Düz alanda ev önerisinde bulunabilir misiniz? Malzeme önemli değil.
  9. Messinin kramponu

Minecraft’da yapılarda gelişme

Normalde build battle’da iyiyim fakat normal oyunda yapı yapamıyorum. Yapıyorum fakat çok kötü oluyor. Aklımdaki ile aynı olmuyor. Kendimi nasıl Ev, heykel gibi yapılarda geliştirebilirim?
  10. Messinin kramponu

Bir oyunu USB belleğe atıp başka pc de çalıştırırsak ne olur

Bu işin korsana alakası yok. Oldukça merak ettiğim bir konu. Bir oyunu USB belleğe atıp başka bir bilgisayarda açmayı denesek sonumuz ne olur?
  11. Messinin kramponu

Fps oyunlarında Aim geliştirme

Sorum yeterince açık. Aimimi nasıl geliştiririm? (lütfen aim lab dışında öneri, taktik verin).
Top Bottom