Arama sonuçları: *

1. S

Laptopuma gore hangi oyunu oynayabilir

Laptopun modelini bilmiyom ama marka acer içinde 3 4300u var ve 8gb ram bu sisteme uygun ne gibi oyunlar oynayabilirim 720p 25fps verse yeterli bundan asagısı olmaz
  2. S

Spintiresde garaja nasıl kamyonu ışınlandırıyoruz

Kamyon u yatırdım baska arabaylada yardıma geldim olmadı gine ben bayadır oynamıyom oynu garaja nasıl çekiyoz kamyonu Not:orjinal oyun 1675965713 Not:orjinal oyun 1675965775 Not orjilan oyun
  3. S

Max payne hangi siteden indirebilirim

Virüssüz bi site var mı
  4. S

Kaliteli motor bisiklet oyunu

Bütçe 200tl fizikleri gerçekci olsun yada bildigin gercek hayatta motor sürmeye en fazla benzeyen motor sürme oyunları nelerdir bide steamda olsun o oyun
  5. S

Stea m da call serisi var mı tek paket olarak

Call of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 3 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Modern Warfare 3 Call of Duty: Black Ops II Call of Duty: Ghosts Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Black...
  6. S

Stea hesabımı satcam tuyolar verirmisiniz

Arkadaslar stea hesabımı satmaya karar verdim nelere dikkat etmeliyim yani foto atarken hesabın ozel bilgilerini vs vermek hiç istemiyorum kısaca nelere dikkat etmeliyim ve tüyolar Hesap ozellikleri 1)en düşük 600₺en yüksek 2650₺ kaça bırakmalıyım bunu calactur mu ne var oyle diyor yani fiyat ı...
  7. S

Cities Skylines almaya deger mi?

cities skylines Steamde 17 tl delux paket 19 ne fark var oyun sarıyormu oynaması
  8. S

CS:GO'da Eğimimi Nasıl Geliştirebilirim?

Cs go da abi ben pusamıyom ama eyimde iyi değil açıkcası eyimimi nasıl geliştiririm Benim oynama tarzım Kafa bırun dalmak
Top Bottom