Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

cs go oyun bulma süresi neden uzun

evet arkadaşlar şu anda oyun bulmaya çalışıyoruz fakat en düşük süre 45 dk civarı görünüyor neden böyle acaba? serverlarla ilgili bir sıkıntı mı oldu acaba
  2. BurakAkgn

Call of duty 3 zombie chronicles vs doom eternal

arkadaşlar soru başlıkta ikisinden birini almayı düşünüyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  3. BurakAkgn

Steam Yaz indirimi oyun önerisi

arkadaşlar şuanlık bunları düşünüyorum alınmaz dediginiz varmı veya şu oyun kesinlikle alınmalı dediginiz oyun varsa ekleyebilirim . not : racoon cıty edition resident evil 2 ve 3 paket olarak daha uygun oldugu için ekledim steam hesabım : https://steamcommunity.com/profiles/76561199000490137/
  4. BurakAkgn

Kyk interneti ile oyun indirmek

Arkadaşlar selamlar Kyk interneti ile torrentten nasıl oyun indirebilirim önerisi olan varmı Torrent önermiyoruz diyecek arkadaşlar lütfen baska konuya gidin bosverin beni
  5. BurakAkgn

Steam 40-50 tl oyun önerisi

selamlar hesabımda steam cüzdanımda 34tl var kartımda da biraz var almamı önerebileceginiz bir oyun varmı? not : online bir oyun olsa iyi olur https://steamcommunity.com/profiles/76561199000490137/
  6. BurakAkgn

Cs go rank kasıcak takım

csde tek başıma nova oldum fakat yeni gelen oyunculardan dolayı gümüşe kadar düştüm. varmı cs de rank kasıcak bir takım
  7. BurakAkgn

Sea of Thieves Girecegiz Gelmek İsteyen Var Mı?

konu başlıkta
  8. BurakAkgn

CS GO Ranklar Gitti?

evet arkadaşlar ranklar gitti bu sabahki güncellemeyle ne oldu bilen varmı?
  9. BurakAkgn

Minecraft Survival Gelicek Varmı?

https://discord.gg/SjBrv69r arkadaşlar sunucumuz bu toplanıp minecraft survival yapmayı planlıyoruz gelmek isteyen sunucuya katılabilir. ilerde takımlara bölünüp vs tarzı şeylerde yapmayı planlıyoruz. minecraftı tlauncherdan oynuyoruz yani orjinal bir minecraft olmasına gerek yok
  10. BurakAkgn

forza horizon 5 renklerle ilgili sorun

arkadaşlar game pass ile forza horizon 5 oynuyorum yeni indirdim ve yollar bu şekilde. sizce neden böyle?
  11. BurakAkgn

steam yaz indirimi sepetim nasıl?

alınmaz veya yerine başka oyun alınır dediginiz oyunlar nelerdir sizce?
  12. BurakAkgn

Rise Online World Çıktı!

Rise Online World çıktı. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar varmı? varsa ekliyelim birbirimizi. türk klanı filan kurarız
  13. BurakAkgn

cs go oyun girilmiyor

agalar sunucu ile alakalı bir sorun mu var cs go agına baglanıyor diyor fakat oyun giremiyorum (atölye haritası)
  14. BurakAkgn

SEA OF Thieves Oynayacak Grup Var Mı?

agalar selam sea of thieves aldım, indirdim oynuyacak arkadaş yok. grup , dc filan varmıdır girebilecegim?
  15. BurakAkgn

AC Valhalla hafta sonuna özel ücretsiz ?

arkadaşlar ac valhalla haftasonuna özel ücretsiz olmuş 90 gb indirme sizce degermi alırsam steamden almak istiyorum fakat steamde yok oyun
  16. BurakAkgn

Hikayeli oyun önerileri?

hazır 15 tatil gelmişken ve pc de iyiyken yayın açmayı planlıyorum yayınlarda hikayeli oyun oynamayı planlıyorum sizce hangi oyunlar yayınlarda iyi gider bütçem maks 100 tl şuanlık tomb raider serisini bitirmeyi planlıyorum başka güzel oyun varsa önerilere açıgım
  17. BurakAkgn

Tomb raider'a hangi oyundan başlamalıyım?

epic games'in en son verdigi tomb raider serisini aldım hangi oyundan başlamalıyım?
  18. BurakAkgn

left 4 dead 2 oynuyacak arkadaş

agalar selam şuan iki kişiyiz 2 kişi daha lazım oyunu oynuyacak beraber en zor modda hikaye filan oynuyoruz gelmek isteyen eklesin beraber girelim belki başka oyunlarda girebiliriz https://steamcommunity.com/profiles/76561199000490137/
  19. BurakAkgn

minecraft mustard virüs modu kurulumu

agalar selam bilenler vardır dogukan adal mustard virüs diye bir mod oynadı son videolarında bende baya bi begendim curseforge diye bir kanal bu modun linkini paylaşmış linki indirmek için curseforge diye bir uygulama indirdi oradan mustard virüsü indirdi buraya kadar sorun yok. sorunum oyunu...
  20. BurakAkgn

minecraft rtx açma ..

selamlar bugun xbox game pass aldım içerisinde minecraft görünce bi indirdim rtx açmayı istiyorum fakat nasıl yapıcagımı bilmiyorum internette ş tuşu ile açılabiliyormuş fakat bende olmuyor java edition degil windows sürümü şimdiden teşekkürler
Top Bottom