Arama sonuçları: *

1. Sheader

Call of duty modern warfe 2019 da bölum nasıl atlanır

oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
  2. Sheader

Bu oyun sitesi güvenli mi

https://www.oyunalisveris.com/call-of-duty-modern-warfare-2019-garanti-1375599415336023?srsltid=AfmBOopqj6SN4PQToXBtAjHcQC31IKcSu9lXFp43H70uPLdjGWUaxzDw Daha önce itemsatis dan fc25 almıştım bu site de güvenli mi oynayıp kapatacağım oyuna bin küsür lira vermek istemiyorum
  3. Sheader

Yardım Tlou2 kamera kendi etrafında dönüyor

Tlou 2 oynuyorum videodaki gibi oluyor kolu kablo ile bağlayınca sorun olmuyor tek bu oyunda sorun var FIFA da falan sorun olmuyor (Oyun korsan kol çakma :) )
  4. Sheader

Yardım Cs 2 de aşırı lag sorunu

videoya ekeldıgım gıbı 70 ping olmasına ragmen oyun oynanmayacak düzeyde lag yiyor aynı internete bağlı 2 arkadsımda bu sorun yok sadece bende var çözümü nedir
  5. Sheader

Cs2 lag sorunu var çözümü nedir

ping 60 ama lag oluyor karkater surekli ileri geri gidip duruyor aynı ınternete baglı 2 arkadasımda hiçbir soprun yok bende sorun var nasıl düzelir bu
  6. Sheader

Assasıns creed mirage görüntüsü neden bu şekilde

eski kalitesiz bir ekrana yan taraftan bakınca kararır ya onun gibi gözüküyor bazı sahneler ayalar en yuksek de kasma takılma olmuyor ışık ayarı falan mı var acaba
  7. Sheader

Wrc generations Türkçe yama varmı

Başlıktaki gibi Türkçe yama varmı
  8. Sheader

wallpaper engine de masaustumu eski haline nasıl getireceğim?

masautumu eski fotogarfına nasıl gerı getırecegım wallpaper engınedekı fotoyu istemiyorum
  9. Sheader

dirt rally 2.0 alınır mı

rally oyunu almak istiyorum wrcler çok pahalı dirt rally 40tl alınır mı
  10. Sheader

Callisto protokol alınır mı

Steamda indirimde cashback ile 180 e geliyor bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla alınır mı
  11. Sheader

godfrey den sonra nereye gidicem

elden rıng de godfrey i kestım sımdı nereye gıdecegım hıc yer yön falan yok
  12. Sheader

elden ring de nereye gideceğim

godric i kesip yuvarlak masda ikiz parmaklara uğradım şindi ne yapacgım birisi lütüf noktalarındakı cızgıyı takıp et dedı nasıl olucak o iş bişey anlamadım map bu şekilde
  13. Sheader

şu anda cs2 de kasa düşüyor mu

bana cs2 daveti geldi şu anda cs2 beta da maç sonunda kasa düşüyor mu
  14. Sheader

steam sepetim nasıl ?

biliyorum forumda acılan belki 500. konu ama sepetime başka ekleyebileceğim şey varmı
  15. Sheader

re village mi callisto protocol mü

sizce hangisi alınır
  16. Sheader

elden ringin amacı ney

elden ring amayı dusunuyorum ama oyunun amacı ney belli bir hikaye mi var
  17. Sheader

Elden ring mi yoksa şu 3 oyun mu

Oyun alacağım ama kararsız kaldım canım elden ring de istiyor ama bu 3 oyun da çok cazip geliyor sizce hangisi
  18. Sheader

500 tl bütçe ile steam alışverişi

500tl yi gözden çıkarabilirim benim aklımda eldenring vardı ama tek oyuna 500 tl vermek istemedim onun yerine gow ve the quarry almayı düşünüyorum başka ne alabilirim sağlam indirime giren başka ne var
  19. Sheader

Csgo Paris 2023 kapsülleri açmalı mıyım

Şu anda kapsüller 5.95 den satılıyor alıp bekletmek mi mantıklı yoksa açmak mı mantıklı 30-40 tane almayı düşünüyorum
  20. Sheader

skyime başlayacağım ne yapmam lazım

kurmam gereken mod ve oyun hakkında işe yarar tüyolar biliyor musunuz
Geri