Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Hızlıca skin alıp satmam gerekiyor ne önerirsiniz?

Hesabımda 104.99TL var bu parayı bynogame veya başka bir siteden skin alıp steamde satıp steam bakiyesi haline getirmem gerekiyor ne önerirsiniz?
  2. Yusufx

Yardım CS2 de savaş görmüş skin alınır mı?

Alınır mı alınırsada hangisi alınır ? @F4IRFL4Y Float: 0.45904 Phase: 1143 Pattern: 910 - 170TL Float: 0.71423 - 157tl
  3. Yusufx

Yardım CS2 Faceit oynamak mantıklı mı?

Amacım bıçak değil o kadar maç kazanmak aşırı zor öyle normal maç yerine bunu oynasak sizce karlı mı ne kadar bir sürede skin alınabilir ve özelikle premium almak şart mı?
  4. Yusufx

Steam ASSETO CORSA 33.82TL 🔥🔥

https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/
  5. Yusufx

Yardım Grand RP giremiyorum Easy Anti chat hatası

Grand RP GTA'nın roleplay sunucusu gibi bir şey fortnite da falanda bu hatayı veriyorlarmış youtubeda gördüm sürekli bu hatayı veriyor sil yüklede yaptım hiç bir çözüm bulamadım
  6. Yusufx

Yarın GTA6 tanıtılacağına dair konuşmalar var!

Bazı rockstar games çalışanları Twitter arka planlarını değiştirmiş fotoğraf bulamadım isimlerini bilmediğim için. Yoksa gerçekten 23 Ekim tarihi doğrumu?
  7. Yusufx

CS2'de merak ettiğiniz şeyler neler?

CS2'de merak ettiğiniz konular varmı bunları video haline getirip çekebilirim hem bana içerik fikri çıkmış olur hem sizde sorunuza cevap almış olursunuz.
  8. Yusufx

CS2 Çıktı !! (CSGO DEVRİ BİTTİ)

Dediğim gibi gece geldi dün 12 gibi gelmiş csgo devrini bitirdik ve cs2 ye geçiş yapıldı nasıl girerim diye soranlar için csgoya update yapmanız yeterli. 1695882581 Hatıra olarakta bunlar verilmiş ( görsel bana ait değil daha girme şansım olmadı )
  9. Yusufx

Bugün Csgo'nun Son Günü Iddiası

Yarın bildiğiniz gibi cs2 geliyor ve csgoya girişler kapanıyor güzel bir oyunun sonuna geldik bence bugün bir csgo maçı atın.
  10. Yusufx

CS2 TAM HALİYLE ÇIKIYOR!

Valvenin bunu dediğine göre ve yaz bitmeden olduğuna göre haftaya hazırda kalın.
  11. Yusufx

CS2 YENİDEN DAĞITILDI!

Hesaplarınızı kontrol edin.
  12. Yusufx

Yardım CSGO Hızlı rank nasıl kasılır ?

CSGO Seçkinli hesap var 10 tane galibiyet almak lazımış ranked açılması için cs2 gelsin diye acil yapmak lazım :D hangi modlarla hızlıca yapabiliriz
  13. Yusufx

Rockstar hesaba girilmiyor maile doğrulama gelmiyor.

Tanıdık bir abi rockstar hesabına girmeye çalışıyor şifreyi unuttuğu için şifreyi falan unuttum yapıyor maile doğrulama kodu geldi diyor ama gelmiyor ve başka mailede bağlı değil.
  14. Yusufx

CS2 Dağıtımları devam ediyor mu?

Arkadaşa seçkin aldırtım yeni hesap açtık cs de steamde yeni büyük ihtimale şuanda cs biraz maç at falan diyor ranked için onları atıyorum rankedide açtığımda sizce gelir mi hem yeni cs hesabı olduğu için gelir mi hemde halen dağıtıyorlar mı bizim hesapta seçkin yok deniyemeceğiz bari bunda...
  15. Yusufx

CS2 Oynayanlar yorumları alalım.

Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir...
  16. Yusufx

ETS'NİN KARŞISINA YENİ BİR RAKİP! ( Alaskan Road Truckers )

Yeni bir tır oyunu geliyor ve sadece tırın içinde bırakmıyor karakteri galiba direk açık dünyada karakter gezebiliyor araçtan inip bu çok güzel bir artı gibi geldi bana çok iyi şeyler yapılabilir ve rekabet her zaman iyidir fiyat konusundada umarım güzel bir fiyatan gelir...
  17. Yusufx

Prime Gaming oyun hediyeleri için ne zaman hesap açılmalı?

Yeni teknoloji haberleri yerinde gördüm prime gaming oyun dağıtıcakmış görseli koyucam buraya gidip bakmak istemeyenler için prime gaming 30 gün deneme hakkımız varmış onu açtığımda oyunları alabilicek miyim ve hesabı ne zaman açayim oyunların hepsini alabilmek için
  18. Yusufx

Yeni Türk dil ve seslendirme destekli FPS OYUNU! ( Battle Teams2 )

Dün betaya çıkmasına rahmen çok iyi kalite açısından bir oyun olmuş vuruş hissiyatı, karakter seslendirmeleri falan çok iyi oyun olmuş kendim severek oynuyorum aynı zamanda kendileri P2W bir oyun olmaması için uğraşıyorlarmış.
  19. Yusufx

Yardım Para yatirmadan para kazandiran oyun?

Metin2, Kinght online gibi bildiğiniz MMORPG falan varmı yada metin2 veya kinght da para yatirilmadan ve hiç oynamayan biri olarak para kazanabilir mi?
  20. Yusufx

CSGO 2 ÇIKTI!!! ( Counter Strike 2 ) çok iyi kalite.....

Evet beklenilen csgo 2 çıktı şuanda CSGO oyuncularından seçip betaya alıyorlar en kısa sürede herkes'de girer zaten. Neler değiştiğini öğrenmek için - https://www.counter-strike.net/cs2 Ve kesinlikle Sub-tick olayını araştırmayı unutmayın çok iyi artık çok hızlı her şey. Bence kalite çok iyi...
Top Bottom