Arama sonuçları: *

1. krldogukan

steam ekstra abonelik alınabiliyor mu ?

arkadaşlar bildiğiniz gibi steam dolara geçiyor bende dolara geçmeden ea play senelik almak istiyorum fakat 1 yıllık 250 tl dolar olduktan sonra pahalanıcak bende pahalanmadan 1 yıllık alıp daha sonra tekrar 1 yıllık alabilirmiyim yani 1+1 500 tl ye alabilirimiyim üzerine
  2. krldogukan

Fallout new vegas old world blues türkçe yama problemi

Arkadaşlar normal oyunu türkçe yamalı bir şekilde oynadım dlc olarak HONEST HEART VE DEAD MONEY dlc lerini yamalı bir şekilde oyandım fakat kalan 2 dlc yani OLD WORLD BLUES ve LONESONE ROAD dlc lerini bir türlü türkçe yapamadım aşağıdaki videoda adam dosyaları çıkarmış fakat ben...
  3. krldogukan

Metro exodus Gold edition epic games türkçe yama?

arkadaşlar Metro exodus Gold edition satın aldım fakat epic games üzerinden gold edition versiyonlu türkçe yama var mı kurulumu anlatıcak şekilde
  4. krldogukan

SKYRİM S.E mod önerisi ?

arkadaşlar skyrim s.e yi bitirdim fakat modsuz bir biçimde yeniden başlamayı planlıyorum bunun için grafik modu işte detaylı karakter yapma ekranı ve diğer NPC karakterlerin yüzünü değiştirmeye yarayan modlar önerirsimisiniz kullandığınız kaliteli hata vermicek modlar
  5. krldogukan

conqueror's blade sildim fakat yer açılmadı

arkadaşlar steamden conqueror's blade yüklemiştim sonra silmek istedim oyunu silmeme rağmen yer açılmadı ne yapmam lazım ?
  6. krldogukan

cyberpunk 2077 1.05 güncelleme notları

oyuna bugün 1.7 gb güncelleme geldi ve yapılan değişiklikler PC Sürüm Notları [AMD SMT] 4 çekirdekli ve 6 çekirdekli AMD Ryzen işlemciler için varsayılan çekirdek/iş parçacığı kullanımı optimize edildi. 8 çekirdekli, 12 çekirdekli ve 16 çekirdekli işlemciler değişmeden kalacak ve olması...
  7. krldogukan

steam 62 gb oyun 1mbs ile ne kadar sürede iner ?

arkadaşlar steam 62 gb oyun 1mbs ile ne kadar sürede iner ? bazen 1.2 falan oluyor
  8. krldogukan

rx 5500xt 8 gb ile cyberpunk ı ultrada açarmı ?

arkadaşlar rx 5500xt 8gb ile cyberpunk 2077 ultra yada yüksek ayarlarda kaç fps alırım işlemci r3 3100 16 gb ram
  9. krldogukan

among us gelicek varmı ?

arkadaşlar tek başıma sıkıcı oluyor mikrofonlu among us oynicak varmı ?
  10. krldogukan

Vampire: The Masquerade – Bloodlines türkçe yama mevcut mu

arkadaşlar Vampire: The Masquerade – Bloodlines almayı düşünüyorum fakat şuanda tükçe yaması mevcutmu lütfen aninimus çeviriden bahsetmeyin adamlar 1,5 senedir çıkartmaya çalışıyorlar hala başka varmı ?
  11. krldogukan

Among us oynamak isteyenler eklesin

arkadaşlar yakın bir zamanda among us satın aldım fakat oynayacak arkadaşım yok oynamak isteyen olursa arkadaş eklesin oynayalım https://steamcommunity.com/profiles/76561198317952848/
  12. krldogukan

cyberpunk 2077 rx 5500 xt 8gb de ultrada oynatırmı ?

arkadaşlar r3 3100 ve rx 5500xt 8gb cyberpunk 2077 de ultrada kaç fps ile oynatır
  13. krldogukan

HİTMAN 2 Silent assassin türkçe yama ?

arkadaşlar hitman 2 silent assassin almayı planlıyorum fakat türkçe yamasını bulamadım iptal falanmı oldu belli bir kısıma kadar çevrilmiş yama da olur
  14. krldogukan

Minimum sistem gereksinimi ?

arkadaşlar mesela bir oyunun minumum sistem özelikleri çıktı o minumum sistem özellikleri 60 fps içinmi 30 fps içinmi ? oluyor
  15. krldogukan

MOUNT AND BLADE WARBAND

arkadaşlar bana mount and blade warband için mod önerirsimisiniz mod türkçe olmalı ve lütfen osmanlı modu cihat ve haçlılar light and darkness ve çerilerin uyanşını önermeyin
  16. krldogukan

Duke nukem forever kaldırırmı ?

arkadaşlar bu sistemle duke nukem forever ı en düşük ayarlarda oyanyabilirmiyim 1594140922 bilen yok mu ?
  17. krldogukan

cyberpunk 2077 oynatırmı

arkadaşlar bu sistemle cyberpunk 2077 düşük ayarlarda oynatabilirmi sizce intel i5 - 8250u nvidia geforce mx 150 2 gb vram 8gb ddr3 başka bir özellik yazmama gerek varmı ?
  18. krldogukan

the witcher 2 oynatırmı ?

arkadaşlar bu sistemle the witcher 2 en düşük ayarlarda oynayabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler
  19. krldogukan

Knight Online

hiç oynamadım amacı nedir bilmiyorum steamde gezerken gördüm çok duydum fakat hiç görmedim dediğim gibi nasıl oyun güzelmi değermi yada p2w varmı
  20. krldogukan

yeni spider man oyunu ps5

arkadaşlar yeni spiderman oyunu fragmanı yayınlanmış
Geri