Arama sonuçları: *

1. BurakSahin68

Tatil için oyun önerisi

Pazartesi günü Sinop'a tatile gideceğiz. Arada köye çıkacağız. Her zaman girmeyeceğim arada girip oynayacağım oyun önerileri istiyorum. Elden Ring aldım fakat yetmez gibi geliyor arada sıkılınca girip oynayabileceğim oyun önerileri arıyorum. Mortal Kombat 11 indirecektim fakat bir hata oldu...
  2. BurakSahin68

Pes 2021 maç süresini 30'dan fazla yapmak

Maç süresini 30'dan fazla yapmak isytiyorum bir yolu var mı?
  3. BurakSahin68

Minecraft Arkadaşlarla harita önerisi

Minecraft arkadaşlarla oynamak için takım oyunu olan. Kalabalıkken vs atacağımız. 3 vs 3 Ve ya 2 vs 2 atabileceğimiz eğleneli harita arıyorum. Survival ya da korku haritası parkur falan olmasın. Sadece mini oyun mu desem ne desem bilmiyorum. Kısa sürmeyen 1 tur 20 dakika falan süren bir harita...
  4. BurakSahin68

Valorant çok geç açılıyor

Valorant son 2 3 gündür çok geç açılmaya başladı. Virüs olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ne olabilir??
  5. BurakSahin68

Tlauncher skin garip oluyor

Selamlar bilgisayarımda tlauncher için bir skin yükledim fakat yükledigim skinin şapkası vs. gözükmedi. Nasıl çözerim?
  6. BurakSahin68

Discord Yayın kalitesini düşürme

Selam Discordda yayın açtığımda internetimin kötü olmasından dolayı yayın açınca Ms 4000 oluyor bende gerekirse 160p açayım ama sadece 1080 vs 720p seçenekleri var yayının kalitesini biraz daha nasıl düşürebilriiz. Teşekkürler.
  7. BurakSahin68

Minecraft İkinci ekran kartı ile çalışıyor

Selamlar bilgisayarımda GTX 1650 var ama Minecraft'a girdiğimde f3 ekranında vs. gtx degil intel ekran kartı gözüküyor eskiden gtx gözüküyordu bunu nasıl çözebilirim laptop kullanıyorum.
  8. BurakSahin68

Assassin's Creed 2 Free Roam Moduna girme.

Ezio üçlemesinin ilk oyunu olan Assassin's Creed II Oyununun Serbest Moduna nereden girebilrim
  9. BurakSahin68

Epic Gamez Hatası Neden Olur?

Epic Games'te bu hata neden oluyor acaba? Eskiden sadece 64 bit hatası veriyordu şimdi ekran kartı driver güncelledim böyle oldu? Yanlışlıkla eski sürümü yüklemiş olabilirmiyim? Hata aşağıda var.
  10. BurakSahin68

Epic Games 32 bitte çalışırmı?

Epic Games 32 bit sistemlerde çalışıyordmu? Arkadaşım indirdiğinde hata veriyor.
  11. BurakSahin68

Bu Sistem Streamer Life Kaldırırmı?

Bir arkadaşım bu sistem ile Streamer Life Simulator OYUNUNU oynamak istitiyor. Alsa bir sorun olurmu? Açarmı ve ya kasarmı? 800x600 çözünürlükte bile oynayabilir...
  12. BurakSahin68

Minecraft OpenGL hatası!

Merhaba arkadaşım MineCraft oyununa girdiğinde alttaki hata çıkıyor çözümü nedir?
  13. BurakSahin68

En İyi Assassin's Creed Oyunu'

En Sevdiğiniz Assassin's Creed oyunu hangisi?
  14. BurakSahin68

Assassin Crees alınır mı??

Assassin Creed serisinin Brootherhood oyunumu, 2. oyunumu, yoksa Revelations oyunumu daha güzel? Kısacası sizden Asassin Creed 2 vs Revelations vs Brootherhood kapışmasını kim kazanır siye soruyorum
  15. BurakSahin68

Discorddan Konuşurken oyundan FPS düşüyor.

Discord üzerinden birisiyle konusurken oyuna girdiğimde oyunun fps i ciddi şekilde düşüyor. Nasıl çözebilirim?
  16. BurakSahin68

Düşük sistem video editor

Selam. Düşük sistemli bir video editor ariyorum. Oyun videolarımı editleyebiledceğim.
  17. BurakSahin68

Steam Arkadaş Ekleyemiyorum

Steam'de arkadaşlık isteği atıyorum fakat 5 USD uyarısı geliyor. 5 USD sınırını aşmadan birine arkadaşlık isteği atamazmıyım? Ve ya şöyle söyleyeyim. Left 4 Dead 2 oynamak için arkadsımla birmirimizi arkadas eklemeden beraber oynayabilirmiyiz?
  18. BurakSahin68

Kasmayan Ekran Keyıt Programı

Selamlar, düşük bir sistemim var. Bu sistemle oyun kayıtları alabileceğim fps düşürmeyecek ve ya en az düşerecek ekran kayıt programı hangisi? Bandicam gibi sol asagida falan programın reklamı çıkmazsa süper olur..
  19. BurakSahin68

BU SİSTEM 64 BİT YAPILIRMIRMI??

Selam, VALORANT oyununu oynamak için bilgisayarımı 64 bite yükseltmeyi planlıyorum. Bu sistemi 64 bit yaparsam kasarmı? Yapmalımıyım? İşlemcim destekliyormu?
  20. BurakSahin68

Bu Sistem CS:GO Oynatırmı?

BU SISTEM ILER CS:GO OYYUNUNU OYNAYABILIRMIYIM???
Top Bottom