Arama sonuçları: *

1. Semihz

Öneri Mafia serisi hangisini almalıyım

Arkadaşlar epicde indirimlerde mafia serisinden 1 oyun almak istiyorum hiç oynamadim hangisini önerirsiniz mafia 3 definitive edition alsam mı ?
  2. Semihz

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege alınır mı ?

Arkadaşlar oyun şuan indirimde yaklaşık 100₺ gibi bir fiyatı var gizlilik oyunlarını seviyorum oynayan varsa güzel mi acaba alınır mi ?
  3. Semihz

hangi Call Of Duty oyununu almalıyım ?

geçen hafta call of duty modern warfare (2009) aldım ve bitirdim çok iyiydi özellile gizlilik olan bölümleri cok sardı yine o tarz arıyorum şuan indirimde birden fazla oyunu var hangisini almamı önerirsiniz bütce 60-70 arası
  4. Semihz

Yardım Ubisoft oyunları açılmıyor

Daha öncesinde assasians creed almıştım ama açılmamıştı aynı şekilde far cry 3 ve 5 aldım 3 kurdum başlama ekrani geliyor far cry 3 yazılı daha sonrasında sol ustte siyah ekran çıkıyor oyunun isminin yanında (yanıt vermiyor) yazıyor ve kapanıyor windows 10 pro kullanıyorum
  5. Semihz

Hangi far cry oyununu almalıyım?

Far cry 3-4-5 hangisini almam daha iyi olur sadece 1 tanesini alabilirim ekran kartim:rx560 işlemci ryzen3 1200 ram:8gb
  6. Semihz

Sepetten hangi oyunları çıkartmalıyım ?

Böyle bir sepet hazırladım ama bütçem 150₺ maks 170₺ felan verebilirim hangilerini çıkartmalıyım ?
  7. Semihz

Steam sepetimdekiler

Dün konu açmıştım ondan esinlenerek böyle bir sepet hazırladım altta 7 days to die de ekledim şunu çıkart yerine bunu ekle gibisinde önerdiğiniz oyun varmi ?
  8. Semihz

CSGO itemler nakit olarak satılabilir mi ?

Merhabalar CSGO seçkin almayı düşünüyorum kasa düşerse satıp ücretini nakit olarak kartıma felan alma fırsatım oluyor mu ?
  9. Semihz

Metro exodus hakkında

Arkadaşlar ben metro serisini tamamen satın aldım sıra sıra hikayeleri bitirip devam edeceğim ama aklıma takıldı metro exodusda hikaye bittiğinde serbest takılma olayı varmı dying light gibi ?
  10. Semihz

Yardım Bannerlord başlamadan duruyor

merhabalar yaklaşık 2 aydır Bannerlord gimiyordum az önce oynamak için başlattım ama oyun başlamadan duruyor 4-5 saniye açılıp kapanıyor kendiliğinden,dosyaları doğrulamayı denedim ama işe yaramadı.
  11. Semihz

Metro Exodus serisi için Türkçe yama

metro exodus serisi aldım ama ingilizce önerdiğiniz yama varmı
  12. Semihz

Hitman 3 Türkçe yama önerisi

gamepass almıştım hitman 3 yükledim ama türkçe desteği yok güvenilir olarak nereden indirebilirim ?
  13. Semihz

Battlefield 1 Türkçe yama

Gamepass aldim Battlefield 1 indirdim ama ingilizce çıktı Türkçe yama önerir misiniz? lütfen
  14. Semihz

Crysis serisi alınır mı

Crysis serisinin 3 oyunu 51,31 TL geliyor alınır mı oynayan var mı sarar mı bilemedim
  15. Semihz

Yardım Rdr2 aktivasyon gerekiyor hatası

epicden 2-3 hafta önce Rdr2 almıştım şu ana kadar sıkıntısız oynadım ama az önce girmeye çalıştığımda aktivasyon gerekli hatası veriyor biraz araştırdım rockstar offline moda geçiyor tarzı şeyler yazıyordu bunu nasıl düzelteceğim yardımcı olurmusunuz ?
  16. Semihz

Rdr2 son defa indirim gelir mi

Epicte rdr2 300 ₺ sizce tekrar 90 lı fiyatlara düser mi yoksa steamdeki gibi artarmı ?
  17. Semihz

Rdr 2 iciny Türkçe yama tavsiyesi

Epicten rdr 2 almak istiyorum ama Türkçe yama nereden bulabilirim ?
  18. Semihz

assasian creed origins açılmıyor yardım

Ekran kartı:Rx560 İşlemci: Amd ryzen 3 1200 Ram:8gb
  19. Semihz

Öneri Steam oyun önerileri

30 tl var steamden ne alabilirim şuan fazla indirimde bir şey yok önerdiğiniz oyun var mı yoksa indirimleri mi bekleyeyim ?
  20. Semihz

Öneri Hangi oyunu almalıyım ?

Call of duty Modern Warfare 2 (2009) Crysis serisi Battlefield 1 Hikaye olarak oynayan arkadaşlar varsa en uzun hangisidir ve oynarken fazla sıkmayacak olarak hangisini almak mantıklı olur ?
Top Bottom