Arama sonuçları: *

1. S

Bf 2042 bu sorundan dolayı anti cheat

EA AntiCheat uyumsuz bir surucu algıladı. Lutfen guncelle veya devre dişi birakıpc\windows\system32\drivers\glckio2.sys yeniden başlat. (119) bu sorunu almaya başladım gta 5 i indirdim biraz oynadım sildim ondan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım ne yapmalıyım
  2. S

Gta 5 enhanded epic games

Merhabalar Bende epic games te gta 5 var indirdim oyunu rockstar hesabı actım oyuna giremiyorum e posta dogrulama kodu başka hesaba gidiyor kendi hesabıma bağlayamazmıyım Premium hesabı indirdiğimde oyuna girmiştim uzun süre rockstar a girmedğimden hesabı silmişler Not bu hesabı başkasından...
  3. S

Battlefield 5 tiger 1 kamuflaj alma

S.a bf 5 te tiger 1 tiger 131 kamulajini nasıl alabilirim special gorewlere gelmesi gerekiyor ama 3 yıldır oynuyorum daha hiç denk gelmedi
  4. S

Steam disk okuma hatası

World of tanks ı indirim yalnız disk okuma hatası veriyor hdd indirdim oyunu nasıl çözebilirim 1706507103 @Emir Aydın
  5. S

Steam disk okuma hatası

World of tanks ı indirim yalnız disk okuma hatası veriyor hdd indirdim oyunu
  6. S

Cod warzone ucretlimi ve hala oynanırmı

İlk kez indiricem görüşleriniz nedir
  7. S

ea desktop uygulaması neden

orıgınden bf 5 giriyorum yalnız artık ea uygulamsına yukseltin diyordu yukseltim ama origine girdigim hesap ile giremiyorum kabul ediyor ama acılmıyor ancak origini tekrar kurup girebiliyorum ea uygulamasına [gamepassten bf 2042 oynadıgım için ayrı ayrı hesaplar war=) 1677862563 neden girmiyor
  8. S

Origini kaldırdılarmı

Origine giriyorum ve 1677695151 Böyle yapıyor neden yukseltiyimi
  9. S

ea play oyununu c den d ye tasıma

bf 2042 yı gamepasstan oynuyorum yerel disk c de yer kalmadı guncelelme için d ye nasıl tasırım
  10. S

Battlefield 2042 de nasil hizli recon kasarim

50 calibre silahı nasil hizli bir şekilde acarim
  11. S

Bf5 oyun ici ayar kaydetmek

Oyun içinde ayarlardan kill log ve oyun önergelerini kaydetmiyor neden acaba her oyuna girdiğimde açmak istemiyorum sorun Save sorunu değil o ayarı yapmıştım
  12. S

Bf 2042 vs cod warzone

Sizce hangisini yükleme liyim
  13. S

game pass ea play origin

selamlar ben game pass aldım onunla birlikte ea playde geldi bende önçeden bf5 vardı originden oynuyordum şimdi girmek istıyorum yalnız giremiyorum origin silinmiş gözüküyor ne yapamlaıyım 1676221033 ve hesaplarda farklı gmaillerde
  14. S

Sizce cod black ops 3 mü yoksa advanced warfare mi

Sizce hangisini alayim
  15. S

World of tanks oyunu

World of tanks hesabı olup oynamayan varmı böyle içinde güzel tanklar olan
  16. S

Battlefield 5 te nasil company coin hızlica kasarım

En etkili hızlı bir şekilde kazanma şekli varmı görevleri felan yaptım
  17. S

crysis 3 ramested vs crysis 3

bunların arasında ne fark var
  18. S

Ea play alırsam bf 2042

Ea play alırsam bf 2042 ücretsiz oynuyabiliyormuyum
  19. S

Origin bf 5 sahibimde

Origin bf5 sahibimde neden oyun ilerlemeyi kaydetmiyor
  20. S

Bf5 hata aliyorum yardim

Detected amd redeon driver version 0.0.0 hatasi aliyorum 1645812749 Onceden yuklemstim boyle bir hata yok surucuyu kaldirip tekrar yukledim yine olmafi 1645812984 @Emir Aydın kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi bu konu ile ilgili bir bilginiz varmi acaba 1645813918 Emir bey hal etimm en son...
Geri