Arama sonuçları: *

1. SatisFaction

Steam Forza Horizon 4 Multiplayer Girerken Hata Vermeden Kapanıyor

Sorunum başlıkta arkadaşlar sebebi ne olabilir? Kaç gündür uğraşıyorum çözümünü bulamadım.
  2. SatisFaction

Stema Bakiye Nasıl Nakite Çevrilir

Evet arkadaşlar soru başlıkta steamda 250 tl var. En az zararla nasıl nakite çevirebilirim ?
  3. SatisFaction

Cyberpunk 2077 Aldım Hata Mı Ettim ?

Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir ?
  4. SatisFaction

NFS : Payback ve The Crew 2

Arkadaşlar bu iki oyunu TT Playstore'den almak istiyorum zaten ikisi toplam 18 TL ediyor. Alınır mı dersiniz nasıl oyunlar ?
  5. SatisFaction

RDR2 Aldığım FPS Normal mi ?

Arkadaşlar sistem imzamda yazıyor. 1080p high ayarlarda 45-50 arası fps alıyorum. Bazı sahnelerde 40 altına bile düşüyor. Sizce normal mi ?
  6. SatisFaction

Hd 6350 İle Valorant'ta Kaç FPS Alırım

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi Riot Games'in yeni fps oyunu Valorant Kapalı Beta olarak streamlardan drop olarak düşüyor. Şanslıyım ki bana da düştü ama kaç fps alırım hiç bir fikrim yok. Eğer ki güzel performans vermezse satmayı düşünüyorum. Sistem özelliklerim : 8 GB DDR3 Ram İntel Core i3...
  7. SatisFaction

Rocket League Tepki Vermiyor

Selamunaleyküm, Oyunu yeni aldım indirdim yükledim fakat steamden çalıştırıyorum 5-10 saniye kadar çalışıyor yazıyor fakat sonrasında hiç hata vermeden tekrar oyna butonu çıkıyor ve oyun açılmıyor. Çözümü nedir acaba yardımcı olur musunuz ? İyi forumlar.
Top Bottom