Arama sonuçları: *

1. A

Rdr 1 error code 80000003

oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum internetteki çözüm yollarını denedim ama işe yaramadı oyunum orjinal değil orjinal olanlar da bu sorunu yaşamış gibi
  2. A

Türkçe yama net güvenilir mi?

cod Black ops 2 nin yamasını başka yerde bulamadım https://www.turkce-yama.net/call-of-duty-black-ops-2-turkce-yama-2021/ bu siteden hiç indirmedim güvenilir mi?
  3. A

PES 21 2021-22 yama önerisi

pes 21 e yeni sezon yaması lazım bildiğiniz güvenilir yama var mı?
  4. A

fm 22 xbox edition mı standart mı?

gamepass pc üzerinden fm indirmek istiyorum ama 2 sürüm var xbox edition ve normal hangisini indiriyim farkı ne?
  5. A

steam yüklü oyunu bulma

steam oyun yüklememe izin vermiyordu bende steamapps hariç tüm dosyalarım silip tekar steami kurdum ama eski dosyanın üstüne kuramadım bende steam2 diye yeni dosyada kurdum bu sefer oyunu görmüyor 1 diskte 2 kütüphane olmaz diyor 40gb pes 21 var tekrar yüklemeden nasıl oynayabilirim?
  6. A

item satış güvenilir mi?

https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html bu siteden 1250 vp almayı düşünüyorum ucuz olduğu için ama güvenilir mi? bilmiyorum daha önce arkadaşlarım random hesap almışlar oradan öğrendim
  7. A

PES 2021 bu formayı düzenleyemessin sorunu

pes 21 de bjk yeni sezon formalarını eklemek istiyorum lisanslı takım olduğu için oyun izin vermiyor değiştirmeme değiştirmemin bir yolu varmı?
  8. A

D diskine oyun yüklenmiyor

Xbox gamepass uygulamasından c diskine oyun yükleniyor ama d diskinde 0x00000001 hatası alıyorum onar ve sıfırla dedim ayarlardan ama hala oyun yükleyemiyorum d diskine ne yapabilirim
  9. A

Game pass oyundan atma sorunu

mount and blades warband oynarken atıyordu oyunla alakalı herhalde dedim ama world war z oynarken 25-30 dk sonra oyundan atmaya başladı sanırım game pass le alakalı bir sorun var world war z de crash diye hata gibi bir şey veriyor
  10. A

Epic games gta 5 indirme sorunu

500mb yükleyip sonra yüklerim diyip indirmeyi kapatmıştım ama devam et diyince indirme başlamıyor kaldır diyorum oyunu da kaldırmıyor başka bir oyunda bu sorunu yaşamadım yeni hdd almıştım ona kurmaktayım ınunla ilgili bir sorun olabilirmi*
  11. A

Epic games watch dogs 2 açılmıyor

Epic den watch dogs 2 indirdim fakat oyunu başlat dediğimde uplay e atıyor bidaha indirmemi söylüyor ben zaten oyunu indirdim.
  12. A

Warband kapanma sorunu

Gamepass den warband indirdim fakat 15-20 dk da bir kapanıyor. hata kodu vb bir şey vermiyor direkt windowsa atıyor
  13. A

EA Desktop indirme hızı kısıtlama

İndirme yaparken başka kişiler internete bakamıyor. EA desktop da indirme kısıtlama bulamadım ve internette de buna dair bir bilgi yok. indirmeyi kısıtlayabileceğim bir yöntem var mı?
  14. A

Game pass uygulaması internet hızını kısıtlama

Xbox game pass uygulamasından Desperados 3 indiriyorum fakat indirme hızını kısıtlamak istiyorum uygulamada böyle bir ayar bulamadım. Böyle bir ayar var mı?
  15. A

Pes 21 çevrimdışı girilmiyor

İnstagram da bir mağazadan 50TL ye pes 21 aldım ve steam dan çevrimdışı girmem söylendi ama çevrimdışı girilmiyor. Mağazaya sorunu belirttim ama oyuna çevrimdışı girmeyi denediğini ve olduğu sorunun bende olduğunu söyledi. Oyna tuşuna basıyorum beyaz ekran ardından siyah ekran ve sonra oyundan...
Geri