Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Cyberpunk 2077 alınır mı?

Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
  2. Sakurajima Mai

RDR2 düşük fps sorunu

5080 Ultra 9 275hx işlemcili laptopum var rdr2 otomatik ayarlarsa hepsi en full yapıyor ama 50 fpslerde geziyor rn yüksek ayarlarda ve en düşüğe alsam bile fps max 100 civarlarında oluyor bunun normal olmadığını düşündüğüm için sizlere sormak istedim bunun bir çözümü var mı? (2560x1600) (dlss...
  3. Sakurajima Mai

Black Mesa çökme sorunu.

Oyunu crack indirdim ama şu şekilde çökme sorunu var, bu neyden kaynaklı olabilir, çözümü nedir?
  4. Sakurajima Mai

Minecraft Bedrock en iyi shader pack önerir misiniz

Laptoptan Bedrock oynuyorum ama rtx olmadan pek görsel olarak hoş olmadığı için rtx açmak istiyorum ayarlardan açılmıyor galiba mod mu pack mi ne kurulacakmış ama bilmediğim için sizlere danışmak istedim. (rtx yokken açmış olduğum dünyada açıp oynamak istiyorum)
  5. Sakurajima Mai

Assasin creed 2 bir görevde takılı kaldım

Burada neye basarsam basayım hala aynı
  6. Sakurajima Mai

Assasin creed serisi hakkında sorum olacak

Merhaba dün assasin creed 2 aldım 13 TL'ye bide assasin creed 2 discovery varmış internetten gördüm benim aldığımın devamı mı oluyor anlamadım bilgi verirseniz sevinirim. Assasin creedi bugün oynadım gerçekten çok güzel oyunmuş artık bende assasinciyim :D
Geri