Arama sonuçları: *

1. VuenxFA

Yardım CS:GO DA AŞIRI FPS DÜŞMESİ

Önceden böyle bir sorunum yoktu 1-2 aydır fps 90 -100 civarına düşüyor. Ayrıca Valorantta da benim sistemimden düşük donanıma sahip tanıdıklarım benden yüksek fps alıyor (benim pc de 130 fpslere kadar düşerken diğerleri 180 -200 fps üstü rahat oynuyor) sebebi nedir? Termal macunu mu...
  2. VuenxFA

Hikayesi ve grafikleri yüksek oyun önerisi

Mafia1 D. Edition oynadıktan sonra 2. Serisine geçtim ama ilk oyundan daha kötü grafiklere ve mekaniklere sahip olduğu için sarmadı hiç, GTA V inde hikayesi, mekaniği ve grafiği iyi mesela bu tarz oyunlar önerebilir misiniz?
  3. VuenxFA

Yardım LOL de max fps 144 yaptıktan sonra cs go'da da fps 144e sabitlendi

Nvidia ekran kartı güncellemesini yaptım daha sonra valoranta oradan da (valorantta öyle bir sorun yoktu) lole girdim fps sınırsızdı drop girip duruyordu 144'e sabitledim biraz sonra da cs ygoya girdim ve fpsim 144e sabitlenmiş nvidia ayarlarını sfırladım fps_max 0 falanda yaptım çık gir...
  4. VuenxFA

Yardım LOL de max fps 144 yaptıktan sonra cs go'da da fps 144e sabitlendi

Nvidia ekran kartı güncellemesini yaptım daha sonra valoranta oradan da (valorantta öyle bir sorun yoktu) lole girdim fps sınırsızdı drop girip duruyordu 144'e sabitledim biraz sonra da cs ygoya girdim ve fpsim 144e sabitlenmiş nvidia ayarlarını sfırladım fps_max 0 falanda yaptım çık gir...
  5. VuenxFA

Gta 5 Online Ev ve Araba Alamama Sorunu

Gta 5 i epic games den ücretsiz aldım (ücretsiz olmasaydı cuma günü kendim alacaktım ininalda para hazır) neyse yalan yok hile yaptım lakin onun bunun oyununa girip oyunlarını mahvetmiyorum sadece arkadaşlarımla oynuyorum ki onlarda biliyor. Asıl konuma döneyim. 101 levelim 200 milyon para var...
Top Bottom