Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Witcher 3 At çağıramıyorum

Blood and Wine başlangıcını görmek için Toussiant'a gittim 10-15 dk sonra Hearts Of Stone dlc için novigrad'a döndüm fakat at çağıramıyorum, bunu şimdi yapamazsın diyor. Eski save döndüm orada çağırılıyor fakat o save 1 hafta öncesine ait. Tüm saveler kendi kendine touissant olmuş. Yakın bir...
  2. R

Witcher 3 saçma buglar

Witcher 3'de sürekli bug yaşıyorum. Ana hikaye bitti, soru işaretlerini vs. yapmaya çalışıyorum. Az önce başka bug'u düzelttim derken bu bug çıktı karşıma. Daha sonra dön diyor fakat dönsem de olmuyor. Bu buglar yüzünden oyundan soğudum.
  3. R

Yardım Witcher 3 Gwent, yardım

Witcher 3 turnuvaya girmek istiyorum fakat koleksiyon derecesi 3/5 diyor. Zorunlu olan diğer gwent görevlerini yaptım, satın alınan tüm kartları satın aldım. Bunu nasıl 5/5 yapabilirim. Ayrıca oyun başından beri Gwent kart koleksiyonunu tamamla görevi başarısız şekilde. Oyun'un başında niye...
  4. R

Witcher 3 Mod yardım

Witcher 3 fast travel modu arıyorum nereden yükleyebilirim ? https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/324?tab=files Nexusmods üzerinden bunu kurdum, ilk başta çalışıyordu fakat şimdi yükleniyor yazısında kalıyor. Vortex üzerinden denedim yine aynı. Bazen tabelalara giderken çok sıkıcı oluyor...
  5. R

Yardım Witcher 3 NG+ Nasıl ?

50 saat sonunda witcher 3 bitti ama maalesef kötü sonla bitti. İyi sonda oynamadan dlc'lere geçmek istemiyorum. Sorum şu, ng+ ile başlarsak haritadaki soru işaretleri,ilan tahtaları,hazine avları,kontratlar,yan görevler vs. tekrardan geliyor mu ? Yoksa sadece ana görev ve yan görevler mi ? Önce...
  6. R

Witcher 3 başarısız görevler

Witcher 3'de unuttuğum görevler başarısız oldu.Fotodaki görevlerin çok önemi var mı ? 47 saat oynadım boşa gitmesin.
  7. R

Witcher 3 Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşlar, Witcher 3'e yeni başladım, ve sormak ve söylemek istediğim birkaç şey var.Bu arada 25 saati doldurdum.Ben ana görevlerle güzel güzel ilerliyordum hatta 9 levelken 17 levellik görevleri vs. de yaptığım oldu fakat bir görevde feci takılınca yan görevlerle devam etmek daha...
  8. R

Dying Light 2 laptop performansı hakkında

Dying Light oyununda %25 gpu kullanımı ve 15 fps'e düşme gibi sorunlar yaşıyordum.Araştırma sonucu oyunda laptop gpu'lar için optimizasyon olmadığını öğrendim.Peki bu durum Dying Light 2 için geçerli mi? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ona göre oyunu satın almayı düşünüyorum.1.oyunu zar...
  9. R

Dying Ligts Fps Drop sorunu

Monster RTX 3050 İ5-11400H sistemimde Dying Light'ta fps drop yaşıyorum.Nasıl bir ayar yaparsam yapiyim ekran kartı kullanımı %30'lara kadar düşüyor.Fps yükselse bile kasıyor.Dün 7 saat kasmadan oynadım bugün de ilk başta kasıyordu çık gir yaptım düzeldi yine 2-3 saat oynadım.Şu an girdiğimde...
Geri