Arama sonuçları: *

1. turquoise.blue

Oyunlarda sevmediğimiz, nefret ettiğimiz şeyler

Merhaba. Oyun oynarken sürekli rahatsız olduğumuz, sevmediğimiz, nefret ettiğimiz ama yapımcıların inatla yapmaya devam ettiği ya da yapmadıkları şeyleri kendime göre maddeler halinde yazıyorum. Eğer bu maddelerden farklı fikirleriniz varsa sizde belirtebilirsiniz. 1) Oyunun sinematikten sonra...
  2. turquoise.blue

Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)

Call of Duty serisinden Call of Duty 3 piyasaya sürüldüğü dönem bilgisayar için çıkış yapmamıştı. Bu oyunu oynamak için çıkış yaptığı konsollardan birine sahip olmanız yada bu konsollardan birinin emülatörünü kullanmanız gerekiyor. Ben de bu oyunun Playstation 3 emülatöründe oynamak için gereken...
  3. turquoise.blue

Red Dead Redemption 1 Türkçe Yama Ve Emülatör Oyun Rehberi

Daha önce "Red Dead Redemption 1 Oyununu bilgisayarda oynamak" isimli bir video paylaşmıştım. Şimdi de Red Dead Redemption 1 pc oyunu için Türkçe yama rehberi paylaşıyorum. Bu iki rehber sayesinde pc de bu oyunu Türkçe altyazılı bir şekilde oynayabileceksiniz. Türkçe yama rehberim: Oyunu...
  4. turquoise.blue

Red Dead Redeption 2 FSR 2.0 test RX 5700 Vulkan + DirectX 12

Red Dead Redeption 2 oyununa RX 5700 ekran kartıyla FSR 2.0 testi yaptım. Grafik ayarları olarak hazır ayar olan "Favor quality" (kaliteyi tercih et) ayarını kullandım, tek tek ayar yapmadım. Testi hem Vulkan hem de DirectX 12 ile ayrı ayrı uyguladım. Ekran kartı ayarlarında her zaman yüzde 60...
  5. turquoise.blue

RX 5700 Cyberpunk 2077 Yüksek Ayarlar FSR 2.1 testi

Daha önce 1.61 güncellemesinden sonra gelen FSR 2.1 desteği ile Cyberpunk 2077 oyununa RX 5700 kartımla Ultra ayarlarda test yapmıştım. Bu kez aynı donanımla Yüksek ayarlarda farklı bir test yaptım. Merak edenler için: Daha önce Ultra ayarlarla yaptığım test: Test sistemi: İşlemci: AMD...
  6. turquoise.blue

Cyberpunk 2077 FSR 2.1 Test AMD RX 5700 1080p Ultra Kalite

Cyberpunk 2077 oyununa 1.61 patch i ile FSR 2.1 desteği geldi. Bende RX 5700 ekran kartıyla beraber tüm FSR modlarında 1080p Ultra kalitede test ettim ve video olarak sunuyorum. Test sistemi: işlemci: amd ryzen 5 3600 ekran kartı: msi rx 5700 mech gp oc ram: 8 * 2 = 16 gb 3600 mhz g.skill...
  7. turquoise.blue

A Plague Tale: Requiem FSR 2.1.2 modu ekleme

Arkadaşlar maalesef A Plague Tale: Requiem oyununa performansı artıran FSR modu resmi olarak getirilmedi fakat nexusmods sitesinde FSR 2.1.2 modu desteği sunuldu. Bu modu nasıl oyuna entegre edeceğiniz konusunda basit bir rehber hazırladım. Normalde mod dosyası için nexusmods isimli siteye üye...
  8. turquoise.blue

AMD FSR 2.1.2 TEST - A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik FSR test

Üçüncü ve son olarak A Plague Tale: Requem için Nexus Mods sitesinde sunulan FSR 2.1.2 modunu kullanarak test yaptım ve paylaştım. Fsr modu oyunda dlss adı altında sunuluyor. Videoda bu FSR modun nasıl yapılacağı ile ilgili içerik bulunmamaktadır. Oyunu 1080p Ultra ayarlarda ve bazı Config...
  9. turquoise.blue

AMD RSR TEST - A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik RSR test

Evet arkadaşlar dün A Plague Tale Requem rx 6600 testini paylaşmıştım. Bugünde yine amd rx 6600 ile RSR kullanarak test videosu paylaşıyorum. Oyun RSR ile 1366 x 768 çözünürlükten 1920 x 1080 e upscale edildi ayarlar ultra. Videoyu kalitesi çok bozulmasın diye 2k upload ettim ama yinede youtube...
  10. turquoise.blue

A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik test

Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani...
  11. turquoise.blue

rockstar social club sorunu

Kuzenimin Steam hesabı bende. Steam hesabından Red Dead Redemption 2 açmak istediğimde doğal olarak Social Club açılıyor. İngilizce doğrulama yapılamadı tekrar doğrulama postası gönder seçeneğine yönlendirdi ve çok fazla kez yapmama rağmen e-posta gelmedi. E-posta adresi...
  12. turquoise.blue

Gears Of War 2 oyununu emülatörle pc de oynamak

Sadece Xbox konsolu için özel kalmış Gears of War 2 oyununu bilgisayarda emülatörle oynayabilmek için gerekenleri anlattım. iyi oyunlar. emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 anakart: msi b450m pro vdh max ram: 2*8 gb g.skill 3600 mhz ram kit ekran kartı: powercolor rx 6600...
  13. turquoise.blue

Red Dead Redemption 1 oyununu pc de emülatör ile oynamak

Geçmişte konsollar için çıkış yapmış Red Dead Redemption 1 oyununu Xbox 360 emülatörü olan Xenia Canary ile bilgisayarda oynayabilmek için güzel bir video rehber hazırladım. Yeterli donanıma sahipseniz videoda görmüş olduğunuz kalite ve akıcılıkta oynayabileceksiniz. * Emülatörü çalıştırdığım...
  14. turquoise.blue

Crysis 3 düşük fps ve düşük gpu kullanımı çözümü

Merhaba arkadaşlar. Üzerinden yıllar geçmiş olsada hala benim gibi crysis 3 grafiklerini beğenen ve oynamak isteyen kişilerin güncel donanımlarda sorun yaşadığını duymuş veya okumuşsunuzdur. Oyun herkesinde bildiği gibi optimizasyon özürlü maalesef. Hem rx 5700 de hemde rx 6600 de oyunu akıcı...
Geri