Arama sonuçları: *

1. 7

Yardım GTA onlineda warehouse malım yok edildi geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Dediğim gibi warehouse mal teslimatı yaparken uçak yere çakıldı ve malım yok oldu. Geri getirebilir miyim yoksa o mal artık yok mu? Bir de uçakla teslimatı nasıl yapabilirim warehouse mal satışında? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
  2. 7

Yardım fortnite yapı inşa edilmiyor

Öncelikle merhaba fortnite'da kreatif veya battle royale farketmez yapı inşa edeceğim zaman olmuyor karakterin elinde kağıdı tuttuğu şekilde kalıyor lütfen yardım edin oyunum zehir olmuş durumda
  3. 7

Yardım Valorant açılmıyor masaüstüne atıyor

Öncelikle merhaba Valorant'a girmeye çalıştığımda bu ekranda olay butonuna basıyorum daha sonra beni masaüstüne atıyor tekrar girmeye çalıştıgimda yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  4. 7

Yardım GTA 5 online açılmama sorunu

Öncelikle merhaba ben GTA 5 online'a girdiğim zaman bir süre loading ekranında kalıyor ardından beni masaüstüne atıyor. Önce story mode'a girip daha sonra online'a girsem de aynı şey oluyor (Not:Epic games üzerinden oynuyorum.)
  5. 7

Fortnite kamera sorunu

Fortnite'da battle royale maça girdiğimde kamera açılıyor ve sağ altta kamera görüntüsü oluyor hem envanteri görmeme engel oluyor hem rahatsız edici bir şekilde kapatmanın yolu var mı
  6. 7

Yardım GTA 5 online silahçı haritada gözükmüyor

Öncelikle merhaba oyunu yeni yüklediğim için daha 1 saattir oynuyorum ve bir görev yaptıktan sonra silahçı haritada gözükmüyor harita ayarlarından herşeyi göster yaptım ama yine de gözükmüyor yeni başladığım için gözükmüyor olabilir mi
Geri