Arama sonuçları: *

1. warg

CS2 hangi çözünürlükte oynanır?

Dostlar CS:GO döneminden beri oynuyorum ve 4:3 1280x960 oynuyorum CS2'de 16:9 daha iyi diyorlar sizce de öyle mi?
  2. warg

CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

Dostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?
  3. warg

Oblivity işe yarıyor mu? (en iyi sens bulma)

Dostlar selamlar, Oblivity diye bir şey gördüm Steam'de fiyatı 10 dolar en iyi sensi bulmanıza yardımcı oluyormuş sizce faydalı olur mu?
  4. warg

Valorant sesim gitmiyor

Dostlar valorantta ses bugta kalıyor. DC'de falan sorun yok ama valoya gelince karşının sesi bana geliyor onda bi sorun yok ama benim sesim bazen geliyor bazen gitmiyor. gitmediği zaman oyunda konuşanların sesi sol tarafta çıkıyor ya o donmuş şekilde kalıyor yardımlarınızı bekliyorum
  5. warg

Oyun içerisindeki ingilizce metni çeviren program

Dostlar, Path of Exile 2 başlayacağım. Oyun ingilizce. Bir program görmüştüm oyun içerisindeki ingilizce metni türkçe yapıyordu. Yardımlarınızı bekliyorumç
  6. warg

Stardew Valley modlu oynanır mı?

Dostlar selamlar oyunda 160 saatim var sizce modlu oynanır mı yoksa modsuz mu oynanmalı
  7. warg

Oyun Steam'de pahalı olmasına rağmen alıyor musunuz?

Dostlar selamlar, oyunun fiyatı ne olursa olsun Steam'den mi alıyorsunuz yoksa Epic Games'i tercih ediyor musunuz?
  8. warg

RDR Online Görev Yaparken Paranın Eşit Gelmemesi

Dostlar selamlar, Arkadaşlarla RDR Online oynarken görev yapıyoruz ve ben klan başkanı olduğum için para bana çok fazla geliyor ve arkadaşlarıma çok az geliyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Teşekkürler.
  9. warg

Modlu Minecraft Arkadaşlarla Nasıl Oynanır?

Dostlar selamlar, Arkadaşlarımla beraber modlu minecraft oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Geri