Arama sonuçları: *

1. Manhunt

Steam oyun hakkında !

SelamunAleyküm beyler march of empires straji oyunu var hem pc hemde mobil üzerinden oynanabiliyor fakat ben pcde oynuyorum hesabı alıp telefona aktarıp telden girmem lazım bu işlemi nasıl yapabilirim ?
  2. Manhunt

CoD Black Ops 2 yardım edin lütfen

Selamun Aleyküm Beyler sıkıntım call of duty black ops 2 bir sıkıntıdan dolayi oyunu 640x480 çözünürlüge almam gerek oyun içi ayarlarda en düşük 800x600 oluyor ne yapsam etsemde 640x480 çözünürlüge ayarlayamadım oyunun özellikler kısmından 640x480 yaptim fakat gine olmadi otomatik olarak...
  3. Manhunt

Steamdan aldıgım oyun hata veriyor !

Selamun Aleyküm beyler steamden crusader kings 2 straji oyunu aldım fakat açılırken uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b hatası veriyor windows 10 işletim sistemi ne yapmalıyım ??
  4. Manhunt

Türkiye serverlere giremiyorum !

Selamun Aleyküm beyler bugun bir sıkıntı çıktı önüme küçüklük oyunum RAKİON diye bir güzel oyun var oyunu 1 2 aydır oynuyorum fakat oyunda nedense bugun TR servere giremedim latin server avrupa server var onlara girebiliyorum TR servere giremiyorum daha dün TR serverde oynuyordum sizce neden...
  5. Manhunt

Yardım CSGO Siyah Ekran sorunu !

Selamun Aleyküm beyler bilgisayara csgo yükledim işletim sistemi win10 fakat oyuna giriyorum menüde görüntü var maçı ayarlıyorum giriyorum harita yüklendikten sonra giriyor oyuna fakat o zamanda görüntü gidiyor siyah ekran geliyor ateş ediyorum çatışma sesleri geliyor bir türlü çözemedim ne...
Geri