Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Yardım Elden Beast yenemiyorum

Yemin ederim kafayı yedirtti. Herkesin zor dediği Malenia'yı fantazisine sopa ile öldürdüm ama 160 level büyücüyüm geçilmiyor kafayı yiyorum harbiden. İlk yarıyı geçene kadar Mimic Tear'ın canı yarıya iniyor. O kadar agrasif saldırı yapıyorlar ki Elden Beast'ın yanına büyü yapmaya gitmekten çok...
  2. Matt Murdock

FIFA 22 Pro Club Gamepad olmuyor.

Ara sıra gamepad çalışırken, bazen de çalışmıyor. Böyle saçma iş görmedim. Arkadaşlarla giriyoruz gamepad olmayınca klavye bilmiyorum tüm zevkini götürüyor. Maç bulma sırasında hiç klavye'ye basmıyorum yine de bazen olmuyor. 1690149535 bilen yok mu aga
  3. Matt Murdock

Elden Ring ''Kritik Vuruş'' atamıyorum.

Arkadan yaklaşınca kritik vuruş atmam lazım değil mi ? Shift ile birlikte mi vurmalıyım düz mü çözemedim. Yoksa her zaman vurulmuyor mu.
  4. Matt Murdock

RDR2 Epic Games fiyatı 1150'ye yükseldi.

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama alamayanlara geçmiş olsun artık fiyatı güncellenmiş. https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2
  5. Matt Murdock

Elden Ring aşağıya inilmiyor, bug ?

Mağarada en son bir boss çıktı, kıl payı öldüm ve geriye attı, ilerliyorum asansör aşağıda olduğu için inemiyorum. Başka yere gidip geri döndüm ama inemiyorum, nasıl gidecem aga ben buraya geri kafayı yedirtecek bu oyun.
  6. Matt Murdock

Elden Ring Asa'yı kullanamıyorum

Üstteki bar dolması gerekmiyor mu anlamıyorum neden kullanamıyorum, daha yeni başladım. Bu bölgede asayı kullanmam gerekiyor, kayıtı en son 2 ay önce açmıştım, bir şey mi oldu hatırlamıyorum.
  7. Matt Murdock

Yardım AC Origins Gladyatör arenası açılmadı

44 levelim, 3 yan görev haricindeki haritadaki her şey alınmış olmasına rağmen arena görevi gibi bir şey gelmedi.
  8. Matt Murdock

AC Origins görev gitmiyor. (Boss)

2 defa yenmeme rağmen Sekhmet görevi gitmiyor. Etkinlik diye mi acaba, bilgim yok. Haritada tamamlandı işareti bunda da çıkar diye düşünmüştüm.
  9. Matt Murdock

Crossfire nasıl bir oyun ?

Crossfire oynayan var mı hiç ? Güzel bir oyuna benziyor, hiç oynamadım. Anlık 8 milyonla rekor falan kırmış. CS 1.6'da serverlarda kullandığım çoğu skin bu oyundan alınma.
  10. Matt Murdock

Yardım Elden Ring talimatlar klavye

Gamepad ile oynuyorum fakat ekrandaki talimatları klavye'ye göre veriyor. 1675956479 Tm çözdüm
  11. Matt Murdock

Hogwarts Legacy ilk izlenim ve inceleme

Bildiğiniz gibi Hogwarts Legacy dün Deluxe paket alanlar için erken erişime çıktı ve ben de indirdim. Oyundaki ilk izlenimi aktarmaya çalışacağım. Not : Ön yükleme yapanlar çıkış tarihinde 70 gb'lık dosya indireceklermiş tekrardan, resmen dalga geçmek, tester gibi kullanıyorlar. Giriş : Resmen...
  12. Matt Murdock

2231 TL'ye hangi oyunlar alınır ?

Normalde ana hesabımdan almak istiyordum fakat CSGO hesabımdan bıçağımı satışa koydum, hemen satıldı, böyle bir bakiyem var. Şu an aklımda Hogwarts, Elden Ring ve Spiderman var. Aklınıza gelen başka oyunlar var mı ? 1675540374 Elden Ring vs indirime girmez daha değil mi ?
  13. Matt Murdock

Resident Evil 7 Biohazard Yama

Biohazard için yama yok mu ? Galiba yeni güncellemeyle kalkmış. Eski ile yeni sürüm arasında fazla fark var mı ? Yoksa eski sürüme geçeyim.
  14. Matt Murdock

Yardım Fifa 22 transfer sorunu

Ya bıktım şu hatadan. Bunun yüzünden kaç takım sildim açtım. Yetmedi birsürü maç attım, yine transfer yapamadım. Sebebi ne bunun ?
  15. Matt Murdock

RDR2 Bu görevler çok önemli mi ?

Dinazor kemikleri hariç diğer görevler önemli mi ? Dinazor görevi'nin bir kısmını John karakterinde yapıcağım için o bekliyor, diğer 3 görev çok uzun ve sıkıcı. Şu an Dutch'ın benimle konuşacağı sahnedeydim, ondan sonra tren soyuyorduk vs. 1-2 saate Arthur'un öldüğü saneye geliyorduk sonra da...
  16. Matt Murdock

RDR2 John Marston ile yan görev yapmak.

Dün %100 şeref ile Arthur güneşe baktığı sahneyle birlikte öldü ve John karkaterine geçtim fakat haritada devam eden yan görevlerim de var. Bu yan görevlere gidersem John olarak mı oynuyorum ? Mantıken Arthur ile oynamam gerekli değil mi ?
  17. Matt Murdock

CSGO Rio Major Pick'Em tahminleriniz

Bildiğiniz üzere bugün Rio turnuvası başlıyor. Pick'Em tahminleriniz neler, yapanlar ve tahmini olanlar paylaşabilir, turnuva bitince kim tutturmuş bakarız. Bu şekilde bırakmayı düşünüyorum, başka değişiklik yapmam galiba.
  18. Matt Murdock

RDR 2 DLSS Sharpening ne işe yarar ?

Burayı açmak mı gerekiyor, kapatmak mı ? Fulleyince görüntü daha iyi gibi oluyor sanki. FPS de değişmiyor gibi görüyorum.
Top Bottom