Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Sistemim Forza Horizon 4 kaldırır mı?

sistemim imzamda bulunuyor steamde indirimde olduğu için aldim almasina ama bir şekilde oynayabilir miyim sanirim geforce now üzerinde bulunmuyor en azindan 40 fps alabilirsem güzel olabilir
  2. RimuruTempestttttt

Öneri Düşük Sistem Gereksinimli Oyun önerir misiniz?

sistemim imzamda bulunuyor strateji dışında bir oyun arıyorum ücretsiz olursa güzel olur ama ücretlide olabilir tür olarak mmorpg olursa daha iyi olur ama başka türlerde önerebilirsiniz
  3. RimuruTempestttttt

Öneri Düşük Sistem MMORPG Oyun Önerir misiniz?

sistemim imzamda bulunuyor pvp odaklı istemiyorum
  4. RimuruTempestttttt

Öneri Düşük Sistem Gereksinimli Souls-Like oyun önerir misiniz?

başlıkta belirttiğim gibi bakış açısı tps olursa güzel olur (sistemim imzamda bulunuyor)
  5. RimuruTempestttttt

Öneri Coffee Talk Benzeri Kafa Dağıtmalık Oyun Lazım

Coffee Talk gibi bir yandan çay, kahve içerek yavaş yavaş oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz? kafa dağıtmalık çizimleri coffee talk gibi pixel olursa güzel olur
  6. RimuruTempestttttt

Öneri Stardew Valley Benzeri Oyun Önerir misiniz?

Stardew valley benzeri oyun arıyorum 3 kişiyiz coop oynamak istiyoruz stardew valley benzeri derken demek istediğim Stardew Valley gibi çiftlik kurma veya bir şekilde çalışmak da denebilir , hayat kurma , npclerle aramızda belli ilişkiler olabilir bu özelliklerin hepsini stardew valleyde olduğu...
  7. RimuruTempestttttt

Öneri Kendi Seçimlerimizi Yaptığımız Oyunlar Önerir misiniz?

Emily İs Away , Pandemic Love , missed messages. , milk outside a bag of milk outside a bag of milk , Needy Girl Overdose bu oyunlar gibi bir oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  8. RimuruTempestttttt

Öneri Düşük Sistem Gereksinimli Online Oyun Önerir misiniz?

Hikayeli olursa çok iyi olur 3 kişiyiz 3 kişi desteklemesi lazım (Minecraft - L4D2 - GTA 5 - Stardew Valley - Lol - CSGO - Valorant - The Forest bu oyunlar dışında önerirseniz çok sevinirim) Sistemim İmzamda Bulunuyor
  9. RimuruTempestttttt

Öneri 3 Kişi Oynayabilecek oyun önerir misiniz?

Sistemim imzamda var zaten arkadaşlarım ile genellikle aynı civarda fps alıyoruz strateji dışında oyun önerilerine açığım (Minecraft - lol - left 4 dead 2 - valorant - csgo - the forest dışında oyunlar önerirseniz çok sevinirim lan bağlantısı ile oynanan oyunlar olursa da olur hamachi vb ile...
  10. RimuruTempestttttt

Öneri Online Veya LAN bağlantılı oyun önerir misiniz?

3 kişiyiz sistemim imzamda var zaten neredeyse aynı fpsleri alıyoruz oyunlarda oyun önerirseniz sevinirim strateji oynamak pek sarmıyor strateji önermezseniz sevinirim (Minecraft - CSGO - Valorant - Unturned - LOL bu oyunları daha önce oynadık sıkıldık artık bunların dışında olursa güzel olur ve...
  11. RimuruTempestttttt

Öneri Sekiro Tarzı Oyun Önerir misiniz?

Sekiro benzeri katana kullanarak oynayabileceğim sarıcak bir oyun arıyorum sistemim kaldırmadığından dolayı sekiro oynamıyorum (sistemim imzamda bulunuyor)
  12. RimuruTempestttttt

Öneri Anime Tarzında MMORPG oyunu önerir misiniz?

Anime Tarzında olan bir MMORPG arıyorum sistemim imzamda bulunuyor şimdiden teşekkürler
  13. RimuruTempestttttt

Öneri Freeroam Araba Oyunu Önerisi

Sistemim imzamda var araba oyunu arıyorum ama yarışmak istemiyorum etrafta gezebileceğim freeroam bir oyun olursa mükemmel olur
  14. RimuruTempestttttt

Öneri Hikayeli TPS oyun önerir misiniz?

sistemim imzamda var tps açısı bir hikayeli oyun oynamak istiyorum önerileriniz bekliyorum.
  15. RimuruTempestttttt

Öneri God Of War benzeri oyun önerir misiniz?

Sistemim imzamda var god of war, witcher tarzı bir oyun arıyorum sistemimin yettiği bir oyun varsa önerir misiniz?
  16. RimuruTempestttttt

Team Fortress 2 bu ürünlerden biri ile premium olabilir miyim?

tf2de 3 level olup bunlardan birini alırsam pre olur mu?
  17. RimuruTempestttttt

Bu ürünü steamde satma şansım var mı?

https://steamcommunity.com/market/listings/440/Collector%27s%20Red-Tape%20Recorder geçen gün oynarken bunu düşürdüm ayın 29unda takas banı kalkıyor bunu bir yolunu bulup satabilir miyim steam pazarında?
  18. RimuruTempestttttt

Yardım GTA V black texture sorunu

GTA V giriyorum alt + tab attığım zaman texturelar siyah oluyor
  19. RimuruTempestttttt

Sisteme format attım oyunların ve programların yanında bu işaret çıkmaya başladı

herşeyi başlıkta anlattım zaten tüm programların yanında bu ok işaretleri var
  20. RimuruTempestttttt

CS:GO düşük fps sorunu

arkadaşlar sistemim imzamda var valorant'ta 90-100 fps alırken csgoda 40-50 fps alıyorum bir çözümü var mı?
Top Bottom