Arama sonuçları: *

1. rave

Steam dışı oyun ekleyince başarımlar devam eder mi?

epicten bir oyunu steam kütüphanesine ekledim oyunu steamden başlatıp oynayınca oynama saati vs epicten artar mı yoksa değişmez mi
  2. rave

Bu yazılım ban yedirir mi ?

İyi forumlar, linkteki ürünü almayı düşünüyorum fakat ses açma kısma vs. için büyük ihtimalle yazılım gerekli bu yazılım vac, vanguard gibi sistemlerde sorun olur mu...
  3. rave

CSGO hangi m4a4 skini daha iyi olur ?

hem yatırımlık hemde oynamalık skin alacağım 350 tl bandında lis skins gamerpay dmarket tarzı bir yerden alacağım aklımda mw in living color yada ft the emperor var the emperora bir tık daha yakınım hem görünüş olarak hemde envanterdeki ak the empressle daha uyumlu olduğu için ama yine fikrinizi...
  4. rave

Gaia vandal alınır mı

1280 vpye geldi hesapta vp var alınır mı sizce ejder vandal var ama hiç kullanmıyorum çok önceden almıştım iyon vandal var çok beğeniyorum ama o da hafiften sıkmaya başladı onun dışında rgx kelebek, phantom, sheriff, spectre var classic çok oynuyorum ama ona para vermek yerine vandal almak daha...
  5. rave

Steam oyun sepetim sizce nasıl ?

Bu şekilde bir sepet yaptım sizce nasıl olmuş + olarak etailden days gone alacağım normalde elden ring oynamak istiyordum fakat 1 oyun almak yerine bu daha mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
  6. rave

İzometrik bakış açılı MMO benzeri oyun önerisi

Selamlar başlıkta belirttiğim gibi izometrik bakış açılı görev sistemi mmolar gibi "şu yaratıkları kesip 50 tane şundan topla, şunları öldür" mantığında olsun ayrıca bu oyunlarda harika grafik aramıyorum tabii ki ama grafikler biraz daha güncel olursa sevinirim kısaca aradığım şey lost ark, rise...
  7. rave

Days Gone Alınır mı ?

steam bakiyem var indirimlerde arkham collection ve black mesayı alacağım days gone hakkında çok fazla olumsuz yorum var izlediğim zaman teması falan hoşuma gitti aslında ama yorumlar kafa karıştırıyor. yeni sayılabilecek güzel grafikli başka hikayeli oyun tavsiyeleriniz varsa beklerim.
  8. rave

başka bir pcden oyunu oynayınca save dosyasına ne oluyor

benim bitirdiğim bir oyunu başkası kendi bilgisayarından oynarsa benim bilgisayarımda ilerlediğim kısım ne oluyor saveler pcye özel mi oluyor yoksa bulut kayıt olayı olduğu için soruyorum
  9. rave

Steamde 50 tl altı ne alınır

steam içi önerirseniz sevinirim normalde etailden dead cells alacaktım ama steam bakiyesi olarak var car mechanic 2021 düşünüyorum alınır mı
  10. rave

Death Stranding oynarken çıkan hata

gamepasste oyunu oynarken bu hata çıktı ve oyun çöktü ekran kartım 50 derecelerde çalışıyor sıcak çalışmıyor yani işlemcim biraz sıcak çalışıyor 70 derece civarlarında ama daha önce hiç olmamıştı bu hatanın sebebi nedir
  11. rave

Epic Games Sizce Hangi Oyunları Ücretsiz Verir ?

Konusu varsa görmedim de tahminlerinizi merak ediyorum sizce hangi oyunlar ücretsiz olur bence ya metro exodusu ya da metroyu komple set halinde verirler cyberpunk rdr geleceğini hiç sanmıyorum
  12. rave

kafa yormayan oyun tavsiyesi

pcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz
  13. rave

Valorant 954 GB olarak gözüküyor ?

Arkadaşlar gördüğünüz gibi valorant 954 gb olarak gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim veya güncel olarak kapladığı yeri söyler misiniz?
  14. rave

palit 1660 super+ ryzen 5 3500x fps değerleri normal mi

Arkadaşlar başlıkta dediğim parçalarla volarantta yandaki kadar fps alıyorum (1920x1080 low ayarlar) ısı ve fps değerleri nasıl Diğer parçalarda 2x8 ram b450m s2h 500 gb nvme m2 ssd Son olarak bazen fps saniyelik 160 a falan düşüyor ve çok ufak bi donma oluyor sebebi ne olabilir
  15. rave

Buff uygulaması kullananlar

Merhabalar herkese, buff uygulamasını kullananlar var mı aranızda riot point için istiyorum çok uzun sürdüğünün farkındayım onları söylemenize gerek yok sadece alabilen var mı veya güvenli mi diye merak ediyorum başka merak edenler varsa da bilgilenmiş olur.
Geri