Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

FC 24 hk. Hava Durumu

Arkadaşlar bu FC 24 oyununda online maç yaparken hava durumunu biz ayarlayamıyor muyuz sürekli güneş hava denk geliyor stadın gölgesi vuruyor gözüm maf oluyor sırf gece olmuyor mu bu oyun ? 1727985916 yok mu kimse bu oyunu oynayan herkes mi kör kör oynuyor ?
  2. byhorozkentli

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hk.

Arkadaşlar Merhaba Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Oyununu Epicten Standart Sürümünü 200 gibi fiyata almıştık ve abimle oynadık fakat belli bi yerden sonra oyun kapalı DLC almak gerekiyor hikayede ilerlemek için oda Ghost Recon Breakpoint Season Pass Diye geçiyor ve şuan 700 lira...
  3. byhorozkentli

FC 24 ayarları Neden Böyle bi bakar mısınız

Merhaba Arkadaşlar,FC 24 Oynuyorum Online Fakat Bende mi Sorun Oyun mu Çok safca anlamadım oyun ayarlarında şutu pası ortayı hep detekli olarak ayarlıyorum, 1 2 maç yaptıktan sonra ordaki ayarlar şut ayarı keskinlik olarak değişmiş vurdugun şutlar taca gidiyor , bazen ara pas ayarı manuele...
  4. byhorozkentli

FC 24 standart online maç yapmak

Merhaba epic ten FC 24 aldım 400 e, şimdi rastgele bir kişiyle maç yapılmıyor mu, illa arkadaş ekleyip oyle mi maç yapılmalı
  5. byhorozkentli

UNCHARTED 5600 + 6600 xt fps sıcaklık

merhaba UNCHARTED Oyununda 5600 İşlemci Wrait Prism İle Sıcaklık Buralara Kadar Çıkıyor ( 80 ) 6600 xt gaming x de gayet serin Merak Eden Olursa Diye Paylaşayım Dedim 1080p ultra ayarlarda
  6. byhorozkentli

RDR 2 3100 işlemci ve 1660 süper sıcaklık

Merhaba yeğenimde bulunan sistem şu şekilde 3100 stok sogutucu gigabayt 1660 süper 8X2 Ram RDR 2 Oyununda 1080 çözünürlük Hight Ayarlarda işlemci 80 - 82 ekran kartı 77-80 derecelerde bu sıcaklıklar nasıldır, ekran kartını yeni aldık 2. El Mayıs 2023 Tarihli Kasa Dark marka yarı mesh
  7. byhorozkentli

Yardım Farming Simulatör 22

Merhaba Oyunu Yeni İndirdim Bir Sorum Olacak Şimdi Başkaların İşini yapmak İçin Kontrat İmzalıyoruz Malzemeleri Ödünç al Diyorum Bu Malzemeler Marketin Önünde Oluyor ya hani bu malzemeleri tek tek çalışacak olduğumuz tarlaya kendimiz mi götürcez yoksa bu malzemeleri direkt çalışacak...
  8. byhorozkentli

Rdr 2 Silah Yağlama Tuşu Hangisi

Bu Bölümü hatırlarsınız Av tüfeği Alıyoruz bacanın ordan Temizlemek gerekiyor ama o tuşu bulamadım silahı elime alıyorum çantada silah yağı da var ama bi türlü o silah temizleme kısmını açamadım ya :)
  9. byhorozkentli

Crysis 3 Değişmeyen FPS

Merhaba Crysis 3 Oynim Dedim Kurdum Grafik Ayarlarını Ne Yaparsan Yap FPS Hep 63 64 Oluyor Monitör 165 Hertz Msi After Burnerdan bakıyorum Bi Anlam Veremedim Bi Fikriniz Varmı ?
  10. byhorozkentli

Forza Horizon 5 Açılıştaki Bekleme ?

Merhaba Arkadaşlar Nettn Horizon 5 İndirdim dodi Repack Olarak Sorunsuz İndirdim Kurdum AÇılırken Başla Diyorum Sonra Devam Et Dediğimde Dakiklarca bekliyor 3 4 5 civarı ondan sonra başlıyor oyun sorunsuz şekilde oynuyorum M2 ssd ye kurulu sistemde hayli hayli yetiyor ,Yönetici Olarakta...
  11. byhorozkentli

Yardım ets 2 için F/P Direksiyon Seti Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar ,Liseye Başlayan Yeğenim Var Ets Oynamak İçin Direksiyon Seti Sordu Bende Hiç Anlamadığım İçin Sizlere Danışmak İstedim F/P Olacak Şekilde Tavsiye Verir Misiniz ? 2 bine kadar Çıkabiliriz ama bu illa 2 bin liralık set olsun değil bin liraya da olursa tabi daha iyi :)
  12. byhorozkentli

Yardım Oyun Yüklemesi Neden Duruyor

Merhaba Arkadaşlar Oyun Ghost Recons Wildlands, daha önce pc de kurulu oynuyordum sorunsuz, daha sonra win 11 e geçtim sevmedim tekrar 10 yükledim temiz kurulum sıkıntı yok buraya kadar, harici HDD Bulunan Oyunu Tekrar Kurmak İstiyorum Fakat Burada Kalıyor saatler geçse de...
  13. byhorozkentli

Heyecanlanacağınız Bir Haber Crytek

Crysis 4 Resmen Duyuruldu 😎 Geliyor Gönlümün Efendisi
Top Bottom