Arama sonuçları: *

1. Kızgın Timsah

Nintendo, Bandai Namco Singapore Stüdyosunu Bünyesine Katıyor

Nintendo, Bandai Namco Studios Singapore’un hisselerini satın alarak stüdyoyu kendi çatısı altına alıyor. Şirket, bundan sonra Nintendo Studios Singapore adıyla faaliyet gösterecek. [H3 id='BCOLORrgb184+49+47Nintendo+Bandai+Namco+Studios+Singaporeun+Hisselerini+DevralyorCOLORB']Nintendo, Bandai...
  2. Kızgın Timsah

Witcher 4’te Ciri İddiası: Seride Büyük Değişim

Witcher 4’te ana karakterin Ciri olabileceği iddiası oyuncularda heyecan yarattı. Yeni oyun için beklenen değişimler serinin geleceğini etkileyebilir. [H3 id='COLORrgb184+49+47Witcher+4te+Deiim+Rzgr+EsiyorCOLOR']Witcher 4’te Değişim Rüzgârı Esiyor[/H3] Witcher 4 uzun süredir oyun dünyasının...
  3. Kızgın Timsah

GTA 6 Kıyafet Dosyaları GTA Online’da Ortaya Çıktı

GTA Online’da keşfedilen bazı kıyafet dosyaları, GTA 6 ile bağlantılı olabileceği şüphesiyle oyuncuların dikkatini çekti. Dataminer’lar, dosya adları ve doku formatlarının GTA 5’ten farklı olduğunu belirterek, içeriklerin yeni oyun için hazırlanmış olabileceğini öne sürdü. [H3...
  4. Kızgın Timsah

Dan Houser’ın Rockstar Ayrılığı: Yönetim Anlaşmazlığı Nedeniyle Mi?

Rockstar kurucularından Dan Houser’ın 2020’deki sürpriz ayrılığı, uzun süredir oyun dünyasında merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni paylaşılan bilgilere göre, Houser’ın ayrılığı şirketin yönetim ve stratejik yönü üzerine yaşanan fikir ayrılıklarından kaynaklandı. Kaynaklar, Dan Houser’ın...
  5. Kızgın Timsah

RDR2 kusursuz bir oyun

RDR2'nin çıktığı yıla bakıyorum da gerçekten efsane oyunmuş. Günümüzdeki birçok oyun, RDR kalitesine halen yaklaşamıyor. Konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlardan belirtebilirsiniz.
  6. Kızgın Timsah

Boeing, Pilot Eğitiminde Microsoft Flight Simulator Dönemini Başlattı

Boeing, pilot eğitiminde Microsoft Flight Simulator tabanlı yeni bir platform kullanacağını duyurarak havacılık sektöründe dikkat çekti. Virtual Airplane Procedures Trainer adı verilen sistem, Microsoft Flight Simulator ve Azure altyapısını kullanarak 737 MAX kokpit eğitimini dizüstü...
  7. Kızgın Timsah

Far Cry serisinin boş yere harcanan bir oyun serisi olması

Far Cry serisi, aslında harika oyun serisi fakat aşırı tekrara sarmasaydı ve biraz değişiklikler sunularaktan oyunculara sunulsaydı, çok iyi bir oyun serisi olabilirdi. Potansiyelinin harcandığını düşünüyorum. Konuyla alakalı düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
  8. Kızgın Timsah

Wolfteam'e eklenen Bursa haritası CS'deki Dust 2'nin aynısı

Videolarda gezinirken gördüm ve Wolfteam'e Bursa haritası eklenmiş. Bu harita, CS'deki Dust 2 haritasının aynısı değil mi?
  9. Kızgın Timsah

LoL'e yeni etkinlik ne zaman gelecek?

LoL'e yeni etkinlik ne zaman gelecek? Mevcut etkinlik galiba bitmiş. Dört gün sonra da mağazası kapanacak yazıyor.
Geri