Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Pes veya fifa oynamak için kol önerisi

Selamlar pes 13ve fifa 19 crack oynayacağım o yüzden max 150tlye kol onerısı ıstıyorum.
  2. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  3. NOMADRANTAN

Videonun arkasındaki oyun

4. NOMADRANTAN

Bağımlılık yapacak online oyun önerisi

Selamlar ben bilgisayara girdiğimde oyun oynamadan çıkıyorum çünkü bağımlılık ypacak oyun bulamıyorum arkadaşlar akşama kadar pubg mobile oynuyor fakat beni sarmıyor birde önereceğiniz oyun para yatırmaya da itsin bağımlı oluyum yeter 1678460557 MMORPG önerirseniz güzel olur
  5. NOMADRANTAN

Roblox pet sımulator x den anlayanlar bakabilirmi?

selamlar oylesıne oynuyordum bi tane adamla trade yaptım bende başlangıc peti vardı adam bana şunları verdi. acaba de[er' varmidir ne kadar eder_
  6. NOMADRANTAN

mmorpg oyun onerısı onerırmısiniz.

soru başlıkta.
  7. NOMADRANTAN

roblox ful rus serverına atıyor.

arkadaşlar selamlar ben robloxa yeni başladım ama hangi oyuna girsem rusça konuşuyorlar.
  8. NOMADRANTAN

Dota 2 başlanır mı sizce?

Selamlar ben lolu 32. seviyede bıratkım zamanında dota 2 ye 1saat baktım çıktım oyunda çok saati olan arkadaşlar sizce başalanır mı?
  9. NOMADRANTAN

Burdaki roblox oyunun adı ne

ilk baştaki değil sonraki vücüt geliştirme.
  10. NOMADRANTAN

World of warcraft onceden nasıl oynanıyorrdu.

2007 senesinde felan oynayan varmı babam 2006 da başlamış cd almış ama nereye para verdiğini soylemedi. 1655533223 onceden battle.net uygulaması yoktı
  11. NOMADRANTAN

Crysis 4 sızıntı geldi.(iddia)

Evet playerunkown isimli sitedeydi herhalde bir tane crytek çalışanı sızdırmış goruntuler bunlar: boyle fotolar attılarda crytek o sıteyu dırek kapattı ben şahsen 2 3 tensine inandım.
  12. NOMADRANTAN

İstanbul kıyamet vakti oynayan kaldımı?

varmı ıkv oynayan 1 yıl once bıraktım.
  13. NOMADRANTAN

Kitlesi az mmorpg oyun onerısı verirmisiniz?

boyle mortal onlıne 2 warhammer onlıne 2 gıbı kıtlesı az kaliteli oyun tavsıye edermisiniz.
  14. NOMADRANTAN

XboxBethesda etkinliğinde gösterilecek oyunlar sızdırıldı(iddia)

GoldenEye -Starfield (oynanış) -Project Belfry -HaloInfinite Çok Oyunculu Güncellemesi -Redfall (oynanış) -Contraband (CGI) -Gotham Knights (oynanış) -Cuphead DLC -Replaced - Aile Planı -Ubisoft+'ın Gamepass'e eklenmesi -ID@Xbox oyunları -SeaOfThieves Yeni Güncelleme -Fallout 76 Güncelleme...
  15. NOMADRANTAN

Sony,CAPCOM ve CDProjektREDi satın almak için anlaştı.(iddia)

ayrıca ea de kendisini satın almak için firmalarla gorusuyor.
  16. NOMADRANTAN

Death stranding 2 geliyor.

Norman Reedus, Death Stranding 2'nin erken geliştirme aşamasında olduğunu söyledi.
  17. NOMADRANTAN

Valorantta ımmortal oynamam için ne yapmam gerekiyo.

Beyler ben arklarla yazın valoda immo kascam diyolar ben sevmem valo ama beni de çağırdılar 10 sozlerınden 3 u sende gelkıyosun ha diyorlar ben şimdi kaç saat oynamm gerekiyor nasıl puanlar dağıtılıyo şuan valo da bronz 2 seviyesinde 30 35 vuruyorum bizim arkadaş larda iyi vuruyo mesela 3 maç...
  18. NOMADRANTAN

Bu videodaki oyun adı nedir?

şu videonun 7:31ile8:07 arasındakı oyunun addı nedir
  19. NOMADRANTAN

Take Two'nun bazı oyunlarının tarihi sızdırıldı.(İddia)

GTA6: 2024'nün ikinci yarısı RedDeadRedemption Gunslinger(Mobil için geliştirilen bir oyun): 2023'ün ilkbahar ayları Yeni Mafia Oyunu: 2023 mali yılı MaxPayne Remake: 2025 mali yılı
  20. NOMADRANTAN

Bu pcde cod warzone ve bannerlord 2 de kaç fps alırım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/173024/gaming-3060-intel-i3-12100f-asus-geforce-tuf-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ pc bu.
Top Bottom