Arama sonuçları: *

1. M

steam indirimli oyun önerileri

iyi forumlar steam hesabım ; https://steamcommunity.com/id/montenegro98/ cs envanterimi komple satıp oyun almayı düşünüyorum yaklaşık 80 dolar bütçem var üstüne biraz da olsa katabilirim alacağım oyunlara göre. istediğim oyun rdr2,god of war gibi üst kalite oyunlar almak. aklımdaki oyunlardan...
  2. M

ea fc 24 ultimate team pc neden bu kadar kötü?

iyi kötü güzel bi kadro yaptım ama yok oynanmıyor oynayamıyorum olmuyor adamlar çok hızlı tepkiler veriyo ben 50 yaşındaki amca gibi refleks gösteriyorum tamam sunucu yokta bukadarda özensiz yaparlar bi oyunu.1000 tl para verdik diye kansermi olacaz silip geçecem en son ps 5 de niye bu kadar...
  3. M

cs go oynayan arkadaşlar ekleyebilir mi

https://steamcommunity.com/profiles/76561199494512664/ ligim tek keleş fazla bilmiyorum ama kulağım var kolum var sizdede varsa lütfen eklermisiiniz müsait oldukça girebilmek için oyunu oynayamıyorum bu ruslarla
  4. M

mafia definitive edition %100 save lazım

bu oyunun %100 savesini nereden bulup kurabilirim bilen varmı?
  5. M

hunt showdown arkadaşla hikaye oynanıyor mu?

hunt showdown oyunu hikaye modu arkadaşınla birlikte oynanıyor mu oynanıyorsa max kaç kişi birden oynayabiliyoruz ? online değil sadece hikaye modu
  6. M

steam oyun önerisi...

tek oyuna 400 500 tl vermek istemiyorum şuanda yoksa bende elden ring spiderman hogwarts vs oynamak isterim ama şuanda ucuza alınması gereken kütüphanemde bulunmayan oyun önerileriniz gerekli.özellikle youtube kanalıma oynarken video çekip yüklüyorum. profilim...
  7. M

dying light 2 görev kayboldu

beyler arkadaşlarla oynuyoruz hakonun sığınağına git diye görev var haritada görünmüyo q ya basıyoz görünmüyo 2 gündür giriyoruz görev yok tıkandık ne yapacağız..
  8. M

cs go pass ne işe yarıyor

bu yeni gelen passi satın aldığımızda tam olarak ne kazanıyoruz 180 olan ve 370 olan arasında ne farklar var bilen biri aydınlatabilir mi
  9. M

afet spectre vs iyon spectre

sizce hangisi
  10. M

Assasins creed 1 bu mu?

Assassin's Creed™: Director's Cut Edition https://store.steampowered.com/app/15100/Assassins_Creed_Directors_Cut_Edition/ bu oyun ac 1 mi oluyor? sanırım altyazı çıkmış altyazıyıda bulabilirsem alıp oynamak istiyorum
  11. M

uncharted 1-2-3 izlenir mi beklenir mi?

uncharted 4-5 pc sürümü mevcut fakat 1-2-3 ü hiç oynamadım ps de yok sizce 1-2-3 pc ye çıkması 1-2 yıl da olsa beklenir mi yoksa easter gamers tv den izlenir mi?(daha çok hiç bi oyunu yayıncıdan izlemedim)
  12. M

Assassin's Creed oyun sıralaması

seriyi oynayıp bitirmek istiyorum şuan walhalla mevcut.Oyun sıralaması nasıl oluyor
  13. M

fifa 23 fps düşük da v4.5

dün fifa 23 aldım oyun içi ayarları yapmama rağmen fpsim 1920x1080 de 20 30 du 920p veya 720p denedim fps 60 70 falan ama yine aşırı donuyor sistem apu ryzen 5 5600g 16gb ram da v4.5 pc mi kaldırmıyor acaba fifa 22 cok rahat oynuyordum
  14. M

bilgisayarım fifa 22 kaldırır mı ?

arkadaşlar v4.5 fifa 22 ve gta 5 kaldırır mı ?
Geri