Arama sonuçları: *

1. Smtcee

Yardım LoL bronz-silver hesap lazım

Hesap paylaşımı yasak mı bilmiyorum ama arkadaşlarla beraber tek/çift kasacağız bu yüzden rankı silver-bronz arası hesap lazım. Hesabını paylaşmak isteyen varsa özelden benimle özelden konuşabilir mi?
  2. Smtcee

Yardım Valorant fps drop sorunu lütfen yardım

Arkadaşlar merhaba Sistem özelliklerim açıklamada yazıyor. Oyun içerisinde maksimum 250-300 fps gösteriyor burda bir sıkıntı yok ancak mouseı çevirdiğimde durmadan 40-50 fpslere düşüp duruyor. Sabit bir yere bakınca fps tekrardan 250-300 arasında dolaşıp duruyor. Bu durumu nasıl çözebilirim...
  3. Smtcee

Yardım ETS2 MP oyundan atma sorunu

Arkadaşlar merhaba ETS2MP sunucusuna giriş yapıyorum ve bağlantı sağlandıktan sonra oyundan direkt atıyor. Her türlü çözümü denedim fakat olmuyor MP forumlarında İSS kaynaklı oldugunu söylediler. Pingim 64 sabit, kullandığım İSS ise NETSPEED. Türk Telekom kullanırken böyle bir problemle...
  4. Smtcee

Yardım Spider Man bu görevi yapabilen var mı?

TAB tuşuna basılı tutuyorum fakat herhangi bir tepkime yok, bu durumu yaşayan var mı? Oyun adı: Spider man miles morales
  5. Smtcee

Yardım Spiderman oyununda ekran kartını %50 kullanıyor

Arkadaşlar merhaba, Bir kaç oyunda ekran kartı değerleri %99 iken bu oyunda %50-%60 civarında. Darboğaz vs mi mevcut, bilenler yardımcı olabilir mi? İşlemci R7 5800X Ekran Kartı 3080Ti Çözünürlük Ultra-2k
  6. Smtcee

Öneri Çektiğiniz Forza Horizon fotoğraflarını paylaşın

Forza Horizonda çektiğiniz fotoğraflarınız varsa paylaşın, diğer oyunlar da olur.
  7. Smtcee

Bu klip hakkında ne düşünüyorsunuz? (VALORANT)

Oynayış bana garip geldi ama yine de bir bakmanızı istiyorum
  8. Smtcee

Forza Horizon 5 35 FPS? (Çözüldü)

Arkadaşlar merhaba sistem bileşenlerim imza kısmında yer almakta fakat forza horizon 5 oynarken 35 fps sabit kalıyor ne yapmam gerek? Bilen var mı? Ekran kartı 3080Ti 1667331428
  9. Smtcee

Yardım Hikaye tabanlı oyun önerisi

Arkadaşlar merhaba, Oynadığınız en güzel hikaye tabanlı oyunlarınızı benimle paylaşabilir misiniz? RTX destekli oyun önerilerinizi de bekliyorum. Her kategoriden oyunları oynayabileceğimi düşünüyorum, hikayesi sarsın yeter açıkcası.
  10. Smtcee

Yardım Gamepass hakkında yardım

Arkadaşlar selam Gamepass satın alınca geforce now gibi direkt oyuna bağlanıyor muyuz yoksa oynamak istediğimiz oyunu kendi diskimize yükleyip öyle mi oynayacağız? Anlatabilecek var mı?
  11. Smtcee

Yardım FH4 mü FH5 mi? Hangisi alınır?

Arkadaşlar soru başlıkta, Oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Forza horizon 5 grafikleri forza horizon 4 ten iyi midir kötü müdür? Artısı ve eksisi nedir?
Geri