Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

xbox game pass oyunları hakkında sorularım var

merhaba, xbox game pass satın aldım ama hangi oyunları oynayacağım bilmiyorum öneri verebilir misiniz? aklımda ac serisi var hangisini önerirsiniz? epicte payday 2 var ama hiç oynamamıştım payday 3 oynayayım mı? world war z aftermath oynamayı düşünüyorum ama arkadaşım yok tek oynayabilir miyim...
  2. Kıtalararası balistikfüze

Yardım metro 2033 tareti nasıl kullanacağım?

merhabalar oyunda bir taret var aşağıya bırakacağım videoyu o kısmı geçmiyorum taretin namlusu çok yukarıda bunu nasıl indireceğim sağ sola döndürmek için a ve d ye bas diyor onda sorun yok 35.20 deki taret
  3. Kıtalararası balistikfüze

Öneri 23,13 dolara oyun tavsiyesi

Hesapta bu kadar para var beyler param tam forza 5 e yetiyor ama bilemedim başka güzel oyun var mıdır Not:5-6 ay sonra yd’dan g29 alma veya 2. El alma ihtimalim var
  4. Kıtalararası balistikfüze

Grand theft auto v alınır mı

Gta 5 %77 indirimle 9 dolar bi bey sitesinde 40 dolarım var +hesaptada 8,55 dolar var alınır mı ne dersiniz epic 17 oyunu ücretsiz verecek gta5 vereceğini sanmam ama neyse sizce tekrardan verir mi??
  5. Kıtalararası balistikfüze

Öneri Mafia trilogy alınır mı?

https://store.steampowered.com/sub/465030/ alınır mı330 TL para var
  6. Kıtalararası balistikfüze

Rize of the tomb raider alınır mı?

https://store.steampowered.com/app/391220/Rise_of_the_Tomb_Raider/ %80 indirimde 350 lira var alınır mı oyun amacı ne az detay verirseniz i olut
  7. Kıtalararası balistikfüze

forza 4 ağ teşhisi hatası

Soru başlıkta technopat foruma buradaki ve YouTube'deki çözümlerin hiçbiri olmadı yardım edebilecek var mı?
  8. Kıtalararası balistikfüze

Öneri Cs yatırım tavsiyeleri

Elimdeki env 1.2 K fln satıp neye basmalıyım önümüzdeki yaza kadar duracak paris kapsül ve skin al oyna demeyin lütfen
  9. Kıtalararası balistikfüze

silah kasası düştü nerede satacam?

soru başlıkta beyler nakit almak istiyorum nerede satabilirim veya aranızda alacak var mı d:
  10. Kıtalararası balistikfüze

Yardım cs go 20 maçtır drop düşmüyor!!

carşamba günü level atladığımd aldım bir grafiti ama kasa düşüremiyorum ne yapabilirim 20 maç fln oynadım 1.si çok kolay düşüyodu normalde
  11. Kıtalararası balistikfüze

hangi battilefield den başlamalıyım??

hikayeli oynayacağım hangisinden başlayayım
  12. Kıtalararası balistikfüze

Yardım 130 gb oyun 270 gb yer kaplıyor

game pass almıştım forza 5 yükledim 130 gb uygulamalar bölümünde yer kapladı tamam ama artı olarak dosyalar bölümünde xbox a girdiğimde 130 gb de orada tek fh 5 için değil diğer game pass oyunları içi,nde geçerli düzeltme: oyun 135 gb matematiğime sövmeyin d:
  13. Kıtalararası balistikfüze

gece oyun indirmeğle alakalı

arkadaşlar gece oyun inecekte bu fanların ışığını ne bilim fanları fln herşeyi nasıl kapatabilirim
  14. Kıtalararası balistikfüze

Yardım assetto corsa trafik yoğunluğu nasıl arttırılır??

soru başlıkta diriving force aldım oynamak için indirimdeyken kapmıştım modu kurdumda nasıl arttırabilirim yoğunluğu
  15. Kıtalararası balistikfüze

Yardım teredo hatası acil çözüm beyler yardım lütfen

agalar teredo hatası veriyo sürekli fh5 youtubedeki her vidoyu izledim olmuyo yardım lütfen fh de oturumu kapadıç açtım düzeldi aradan 5 dakika sonra geri gitti online yardım lütfen
  16. Kıtalararası balistikfüze

Forza horizon 4 ne kadar sürede iner

Merhaba,forza 4 ne kadarsürede iner netspeed sonuçlarım yukarıda şimdiden teşekkürler Not:konuyu yanlış yere açtıysam affedin
  17. Kıtalararası balistikfüze

Forza Horizon 4 Kaç GB

Forza 4 demo 28 gb dı 3-4 saatte indirdim baya beğendim 4 standart paket alcam ne kadar sürer inmesi yani kaç gb steam da 85 gb fln diyo
  18. Kıtalararası balistikfüze

oyun önerisi istiyorum

ücretsiz veya 50 tl yi geçmeyecek bi oyun arıyorum pc de şuan pubg valo ets2 ve minecraft var
  19. Kıtalararası balistikfüze

Valo da takım ark sesi gelmiyor

Soru başlıkta ama oyunsesi vs her şey var sadece bu
  20. Kıtalararası balistikfüze

Forza 4 mü? Forza 5 mi??

Forza 4 steam da 30 TL ye düştü forza 5 ise 255 TL ne fark var arada? Bu kadar fiyat farkına değer mi??
Top Bottom