Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Deep Rock Galactic Nasıl arkadaşlarla oynanır?

görev seçiyorum tabii sadece arkadaşlarla çok oyunculuyu seçiyorum ne kadar davet atarsam veya o bana atarsa atsın olmuyor ya çok oyunculuya girilmedi diyor yada ana üssde başlatıyor ve aynı göreve giremiyoruz Bilen biri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
  2. Ayetullah331

Yardım Riot games valorant böyle bir hesap yok diyor

birkaç haftadır valo girmiyordum bugün gireyim dedim her zamanki gibi riota girip ordan girecektim ama giriş yapmamı istedi bende yine her zaman ki gibi google hesabını seçerek giriş yapacaktım ama hesabı seçince böyle bir hesap yok diyor hesabımı mı silmişler?
  3. Ayetullah331

GTA Online pacific standart heisti istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz?

Setup cost 25k dolar yazıyor onu ödeyince görevi tekrar yaparsak gene ilk zamanki gibi veriyor değil mi parayı? İstediğimiz kadar yapabiliyor muyuz?
  4. Ayetullah331

Epic Games Üzerinden Yeni GTA 5 Nasıl Yüklenir?

enchaned versiyonu çıkmış ama arama yerine yazınca sadece premium editon çıkıyor.
  5. Ayetullah331

Tlou AFMF2 Açılmıyor??

Tüm oyunlarda açılırken tlou da böyle bir hata alıyorum.
  6. Ayetullah331

Gta online bu görevler nasıl yapılır?

Şu harfleri arkadaşımla nasıl yaparım? Hangisine gitsem bir şeyler zırvalıyor motor kulübü falan anlamıyorum pek gta online dan 1732731191 Bunlar
  7. Ayetullah331

başka diskte ki oyunu masaüstüne ikon koyup çalıştırma

benim f diskimde spider man var oyunu her çalıştırmak istediğimde diske girip ordan spider man a girip ikona basmam gerekiyor ikonu masaüstüne kopyalayıp çalıştırmayı deneyince bu hatayı veriyor
  8. Ayetullah331

chained together saveden devam etme?

save dosyasını seçiyorum daha sonra nasıl başliyacağımı bilmiyorum
  9. Ayetullah331

Assetto Corsa trafik modu araba hızlanmıyor

sorunum başlıkta toyota da alsam ferarride alsam araba çok yavaş 1. viteste 15 2.viteste 20 5.viteste max 50 ile gidiyor ve çok yavaş çıkıyor bu hızlara dün böyle değildi çözümünü bilen varmı?
  10. Ayetullah331

Spiderman kostüm nasıl yüklenir? Nexus mod

Nexus moddan amazing spiderman kostümü mod unu indirdim https://www.nexusmods.com/marvelsspidermanremastered/mods/1827 Bunu nasıl spiderman remastred e yükliyebilirim?
  11. Ayetullah331

Max 10gb oyun önerisi (sistem fark etmez)

şuan 10gb kota kaldı önerebileceğeiniz sadece hiakeyeli 10gb altı oyun varmı? Sistemim hepsine yeter.
  12. Ayetullah331

ARK normal chill survival için arkadaş lazım.

ARK ı mobilde bir kaç defa bitirdim şimdi ise pc de bitirmek veya işte eğlenmek istiyorum ama tek başıma bayıyor pvp veya pve falan değil normal survival oynayacak varmı? yaş:16 dc:ayet331
  13. Ayetullah331

steam sepetim nasıl?

aklımda şuan f/p tek bunlar var iyi midir?? önerisi olan varmı?
  14. Ayetullah331

Max 25gb indirmeli oyun önerisi

downloadı en fazla 25gb olan güzel oyun önerisi varmı? ne kadar yer kapladığı önemli değil
Geri