Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Yurtta oynamalık oyun önerisi

Hikayeli olmak zorunda değil Rogue-like, Souls-like, Metrodvinia falan olabilir. Düşük yer kaplayan ve oynanışı uzun süren oyunlar olursa iyi olur.
  2. DerratiX

Steam sepetim nasıl? Oyun önerir misiniz?

Ekstradan ne eklenebilir? Online oyun soylerseniz daha cok sevinirim. Coopta olur. Hikayeli oyunlari daha cok crack oynuyorum zaten. 140 TL bütçem kaldı. belki 150-155 civarı yapabilirim
  3. DerratiX

COD Warzone II Optimizasyon sorunları devam ediyor mu?

Oyunu ilk indirdiğimde oynanmaz haldeydi. FPS değerleri en lowda bile aşırı şekilde düşüyordu ve oyun neredeyse oynanmıyordu. Hala böyle mi oynayan var mı? Birde serverlar nasıl? ilk oynadığım sıralarda çok fazla pingli servera denk geldiğim oldu.
  4. DerratiX

Assasins Creed Origins Papyruslar haritada gözüküyor mu?

Bu arkadaşların açıklamaları var oradan bulabilirim çoğunu ama üşeniyorum. Haritada bunların olduğu yerler diğer gizli şeyler gibi (?) ikonuyla gösteriliyor mu? yoksa hepsini okuyup mu bulmam lazım?
  5. DerratiX

Assasins Creed Origins harcayağım zamana değer mi?

Assasins Creed serisinin son oyunlarını neredeyse hiç oynamadım. AC1-2-3 ve Black Flag oynadım sadece. Sizce bu seriye başlamama değer mi? Fiyatını önemsemeyin gamepassten oynayacağım. 20 Mbit internetim var. Oyun hakkında hiçbir spoiler veya görüntü görmedim. @Harley Quinn❖
  6. DerratiX

XBOX Game Pass Üzerinden Minecraft oynamak.

Arkadaşlar bende XBOX Game pass var. Bunun üzerinden Hypixelde tekrardan skyblock oynamayı düşünüyorum. fakat aklımda şöyle bir soru var, mesela diyelim Gamepass'i yenileyemedim, 1 ay sonra tekrar aldım. Hesabım aynı şekilde olacak mı? ya da yenilediğim halde hesap felan gidebilir mi? ya da...
  7. DerratiX

CSGODA 1:1 çözünürlükte ekranın yarısı yok.

Arkadaşlar, 1080X1080 Çözünürlüğü deneyecektim fakat oyuna girdiğimde ekran bir süre normal kalıyor, sonra sadece bir kısmını görebiliyorum. SS attığımda normal görünüyor. Çözümü nedir bilen var mı?
  8. DerratiX

[ÇÖZÜLDÜ]Forza horizon 5 pixelleşme.

Gördüğünüz gibi tozlar ve dumanlar çok pikselli. ayrıca görüntü o kadar da güzel değil. sebebi nedir acaba? herkeste mi böyle?
  9. DerratiX

Düşük GB'lı oyun önerisi.

Arkadaşlar böyle maksimum 20 GB ayarında. beni 10-15 saat götürebilecek hikayeli bir oyun arıyorum. Bedava olsa daha iyi olur ama değilse malesef Crack indirmek zorunda kalırım. Tavsiyeleriniz benim için altın değerindedir ♥
Geri