Arama sonuçları: *

1. LuXX

FİFA 23 kariyer modunda tarihi geri alabiliyor muyuz?

Şampiyonlar ligi maçından önceki maç kırmızı yedim, Barcelona'ya kaybetti takım. Nolur geri almam lazım tarihi yok mu yolu yav
  2. LuXX

Oni katana, alaz yelpaze, yagmacı karambit sizce hangisi

Oncelikle bende zaten yelpaze oldugu icin alaz'a cok sıcak bakmıyorum, katana da sanki bayar gibi. Yagmacı karambiti de 1 ay'a kadar farklı bir hesapta kullandım, cok kararsızım lutfen fıkır belırtınız
  3. LuXX

RDR2 Beyaz arap atını bulamıyorum

2. kez oyunu bitirişim olucak tam olarak chapter 2deyim suan, atın oldugu yere gidiyorum bulamıyorum hic bir şekilde görev mi yapmam gerekiyor once lutfen yardım edınız
  4. LuXX

GTA V Fivem proplar geç yükleniyor

şu şekilde izleyebilirsiniz butun proplar ben yaklaşınca yukleniyor
  5. LuXX

chill makas atmalı oyun onerisi

asetta corsa yazmayın 800 tane mod vs kurmak gerekşyo beceremiyom chill makas atmalıkoyun lazım
  6. LuXX

Forza horizon 4 trafik yogunlugu arttırabilir miyim?

Forza horizon 4 trafik yogunlugu arttırabilir miyim?
  7. LuXX

Valorant yıldız belası seti ne kadar olur?

Valorant yıldız belası seti ne kadar olur?
  8. LuXX

İdle master oyunları görmüyor?

Steam hesabımda kart düşürebilcek çok oyun var fakat onları açmıyor payday 2 ve rage wars açıyor sadece sebebi nedir? 1671945165 arkadaşlar kart hakkım kalmamış benim körlüğüm konuyu kapar mısınız .d
  9. LuXX

İdle master kullanmak istiyorum

İdle master kuruca, hesabım zaten vac banlı herhangi bir sıkıntı olur mu?
  10. LuXX

Epic games yılbaşı oyunları arasında rdr2 var mıdır sizce?

Zamanın da gta5 vermişlerdi rdr2 verirler mi yılbaşında? Bir arkadaşım instagramda okudum vercekler falan dedi ama ne kadar doğru bilemem. Zamanın da torrent ile oynadığım DÜNYANIN EN İYİ oyununu tekrar oynamak çok istiyorum, bu sefer orjinal :) Kısaca sizce verir mi?
  11. LuXX

Yardım Fivem giriş hatası alıyorum.

2-3 gündür böyle normalde çok rahat giriyordum. Cache dosylarını vs sildim düzelmedi. Tüm sunucularda böyle.
Geri