Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Oyunlarda En Komik Ölme Fotoğrafları ve Videoları

Evet arkadaşlar oyunlarda en komik öldürme fotoğraflarınız yada videolarınız varsa bu konuda paylaşalım. Benim en komik öldürme fotoğrafım. (CS 2)
  2. Ritim Ustası

Hikayeli Oyunlardan Soğudum (Witcher 3 - Doom Eternal)

Yahu oyunlar güzel on numara ama Witcher 3 te bir yeri bulacağım diye çok fazla zaman gidiyor adam gibi yönlendirmede yok, Doom Eternal de çok güzel ama en kolay modu açmama rağmen bi bölüm var asla geçemedim saçmalığa bak bu tür hikayeli oyunlar başlarda güzelken bi yerden sonra tıkanıyor insan...
  3. Ritim Ustası

CS2 2 Seçkin Parasını Amorti Etme Süresi

Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce CS2 Seçkin aldım 395 TL ye 4 ay içerisinde kasalardan 150 TL kazanmışım öyle aşırı çok oynamıyorum günde bi kaç maç atıp çıkıyorum amorti etme süresi 9-10 ay benim için. İlk kasa rüyalar ve kabuslardı onu 40 TL civarına satmıştım vay be dedim her zaman böyle verirse...
  4. Ritim Ustası

Oyun Platformlarında En Çok Oynadığınız Oyun Hangisi?

Evet arkadaşlar oyun platformlarında en çok oynama süreniz hangi oyuna ait. Benim ki Paladins 😀 Ekran görüntüsü paylaşalım arkadaşlar.
  5. Ritim Ustası

Yardım CS2' de Sesler Birbirine Giriyor!

Dün hiç bir sorun yoktu bugün oyuna girdim sesler çok karışık geliyor kim nerede tespit edemiyorum adam haritanın öbür ucunda onların sesi arkamdan geliyor kısacası yakınımdakilerin değil haritadaki herkesin sesini duyuyorum 1701968419 Hala aynı yok mu bunun çözümü
  6. Ritim Ustası

Steam de şu anda tavsiye edeceğim tek oyun.

Eskiden internet cafe de sürem bitmeden bu oyunla kapanış yapardım eski serilerinede göz atın 😀 Türkçe dil desteği de var fiyatı diğer platformlara göre ucuz. Bu oyunun bu kadar az indirilmesi çok garip gerçi bu oyunu sadece old lar bilir. https://store.steampowered.com/app/257420/Serious_Sam_4/
  7. Ritim Ustası

Gamepass'te olmayıp Steam'de alınabilecek güzel oyunlar önerir misiniz?

Arkadaşlar bende 3 yıllık Gamepass ultimate var Steam cüzdanda da biraz para var bana Gamepas'te olmayıp Steam de olan güzel oyunlar önerir misiniz?
  8. Ritim Ustası

Yardım Baldur's Gate 3 ile ilgili bir kaç sorum var.

Merhaba arkadaşlar, Baldur's Gate 3'ü dün aldım hızlıca oyuna denemek için başladım ama oyunda yönlendirme hiç yok gibi çok kafam karıştı oradan oraya gidip duruyorum savaş olayını da daha kavrayamadım zaten işten yeni geldim uykulu uykulu oyuna girdim belki iade ederim diye 2 saatti doldurmamak...
  9. Ritim Ustası

Diablo 4 kısa süreliğine ücretsiz...

https://www.blizzard.com/tr-tr/ Oyunun Steam deki fiyatı 1296 TL cik! Türkçe dil desteğini görünce gözlerim yaşardı hemen indirip deneyeceğim, dil desteği olmasaydı yüzüne bakmazdım oyunun.
  10. Ritim Ustası

CS 2 Seçkine indirim gelir mi?

Merhaba, CS 2 seçkine de indirim geliyor mu steam deki diğer oyunlar gibi? Seçkin dede hileci çok mu? Ayrıca bu CS nin report sistemi bi halta yarıyor mu düz de milyon tane göstere göstere hile kullanan kişiyi reportladım hiç bildirim falan gelmedi.
  11. Ritim Ustası

Counter Strike 2 Cinematic Edit [4K]

Nasıl olmuş arkadaşlar, daha nasıl geliştirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Bu tarz oyun editleri yapanlar varsa paylaşır mısınız buradan? Her oyunu oynayacak zamanım yok o yüzden bu tarz cinematic edit mi yapayım yoksa oynanış editleri mi daha iyi olur?
  12. Ritim Ustası

Yardım Mortal Kombat 11 donma sorunu, FİFA 23 tuş ayarları...

Sistemim 4K sistemi güçlü bir sistem ama mortal kombat 11 oyununda ben klavye arkadaş gamepad ile oynarken savaş sırasında donmalar oluyor sebebi nedir bilen var mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyor. Fifa 23 de tuş ayarlarını yapıyorum ama maça girerken bozuluyor yada doğru olmasına...
  13. Ritim Ustası

Yardım Fifa 23 açılmama sorunu!

Merhaba arkadaşlar Fifa 23 ü 200 TL civarında bi fiyata aldım oyunu alalı baya oldu başlarda bir şekilde anti cheati kaldırıp tekrar yüklemeyle açıyordum sonra güncelleme geldi aynı işlemi yapmama rağmen açılmıyor artık iyice sabrımı taşırmaya başladı oyun çözümü var mı yoksa iade edeceğim
  14. Ritim Ustası

Pes 2020 güzel mi arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, en son oynadığım PES serisi 2017 diydi sonraki serilerden hangisi daha güzel şimdi eFootbool diye bi saçmalık çıkarmışlar bana arkadaşla oynayabileceğim hangi Pes serisini önerirsiniz? Fifa 23 e bi ton para verdim oyuna giremiyorum, girsem tuş ayarları bozuluyor sürekli...
  15. Ritim Ustası

Türkçe olup Türkiye de en çok oyuncu sayısı olan online oyunlar hangileri?

Türkçe olup Türkiye de en çok oyuncu sayısı olan online oyunlar hangileri? Optimizasyonu iyi olan, kanser kitlesi olmayan, hileci çok olmayan oyunları önerir misiniz?
  16. Ritim Ustası

FİFA 23 Tuş ayarları sürekli bozuluyor...

Fifa 23 tuş ayarlarını yapıp maça giriyorum tuşlar maça girdiğimde değişmiş oluyor yine bu sorunu var mı yaşayan başka?
  17. Ritim Ustası

Fifa 22'ye indirim gelir mi gelirse ne kadar olur?

Arkadaşlar Fifa 22'ye indirim gelir mi indirim gelirse ne kadar olur şuan ki fiyatı çok pahalı yıllık EA play var oda 250 TL sizce ne yapayım? Fifa 23 çok sorunlu, PES desen tarih olmuş eFutbol diye çıkardıkları oyunlarda aşırı berbatmış tek mantıklı seçenek Fifa 22 gibi duruyor
  18. Ritim Ustası

Epin kolik güvenilir mi? Ucuza oyun satan site...

Arkadaşlar instagram da denk geldi epin kolik diye bir site aşırı ucuza oyun satıyor güvenilir mi yorumlarda adam gibi net bilgi verdikleride yok ayrıca üsluplarınıda beğenmedim olumsuz yorum yazanları hemen terslemişler ne ayak bunlar?
  19. Ritim Ustası

Yardım God Of War oyununda ekran kartı çok fazla ısınıyor...

God Of War Oyun God Of War Oyun değerlerim nasıl arkadaşlar? 4K da oynuyorum ekran kartı max 76 dereceyi gördü ayarlar Yüksek ve Ultra karışık DLSS kalite modunda. Değerlerde bir anormallik var mı? Rog Strix 3080 12 GB İşlemci 13600KF 32 GB DDR5 6400 mhz https://i.hizliresim.com/3i87777.png...
  20. Ritim Ustası

Fifa 23 ile ilgili kasma donma sorunlarım düzeldi.

Merhaba arkadaşlar ekran kartım 3080 12 GB Fifa 23 indirdim 4k ultra ayarlarda oyun hafif kasıyor ve ekran kartı 75 dereceyi gördü normal mi oyunda mı sorun var?
Top Bottom