Arama sonuçları: *

1. Oldw1n

Yardım Apex legends e girerken shaders ekrani gelmesi

Attigim ekran fotografinda bulunan hatanin sebebini bulamıyorum. Yardim edebilcek birileri varsa cok sevinirim, asiri sinir bozucu bi durum. Eski bilgisayarikda da bu problemi yasamistim, kendi kendine yok olmuyor, biraksam yillarca boyle kalir, biliyorum.
  2. Oldw1n

Öneri PC Oyun Önerileri Bekliyorum

Arkadaşlar, fiyat limiti olmadan, çok eskilere kaçmadan, hikayesi on numara (pc platform) oyun önerileri istiyorum. Lütfen özene bezene yardımlarınızı bekliyorum. Benim, tadı damağımda kalan birkaç yapım da şu şekilde sıralayabilirim. -The last of us part 1 (2. si pc ye gelmedi diye biliyorum...
  3. Oldw1n

Öneri 4 kişi oynanabilecek CO-OP oyun önerisi

Arkadaslarim, kardeslerim, muhim bir mevzu var. Yarin yigenlerimi evimde konuk edicem, 4 kisi birlikte, farkli pclerde takilabilecegimiz co-op, mumkunse ucretsiz ve dusuk sistemli oyun lazim. Biliyorum zor ama 4 bilgisayar da yuksek seviye degil, her makinaya uygun oyun lazim, dolayisiyla basit...
  4. Oldw1n

Yardım Game pass gibi emsal program çeşitleri?

Arkadaslar oyunlardan uzun zamandir uzak duruyodum. Geri dondugumde dolar kuru ve steam politikasiyla nasil bakiştigimi anlamıssinizdir. Diyecegim o ki bu tarz oyunlari bunyesinde barindiran, aylik abonelik ile oynanabilecek tum platformlari ogrenmek istiyorum. Bunun yanı sıra önerilere de...
Geri