Arama sonuçları: *

1. ExPeror

Starfield için sistem sizce yeterli mi?

Dostlar oyun henüz çıkmadı ama denemeyi istiyordum. Mobil rtx 2060 ve ryzen 7 4800h laptopum var. Hogwarts Legacy ve yeni çıkan birçok oyunu orta-yüksek ayarda oynattı gayet memnundum. Starfield için sistem yeterli mi?
  2. ExPeror

The Last of Us Part 1 PC Sistem gereksinimleri

4080 :LOL::LOL::LOL: !? Direk 4090 yapıştırsaydınız düşük kalmış
  3. ExPeror

Resident Evil 4 Remake Zam Yedi !

Oyun 550 TL iken 887 TL ye yükselerek büyük zam yedi :(
  4. ExPeror

Steam Hediye Şeklinde Oyun alma Hakkında

Dostlar bu ilana denk geldim şimdi de bir de size sormak istedim. 2 ay önce forum dışında bir arkadaştan kendisi önden oyun hediye etti parasını attım 10 gün sonra oyun hesabımdan silindi parayı iade etti ama insanın başına böyle bir olay geçince güvenemiyor tabi siz ne diyorsunuz...
  5. ExPeror

Arkadaştan TLOU part 1 PC 400 TL ye satıyor alınır mı?

Oyun daha yeni ön siparişe açıldı ve Martta çıkacak bu fiyattan bir arkadaş steamden veriyor alayım mı? Etail voidu tarzı siteler %30 indirimle satsalar yine 420 filan yapıyor. Oyun 3 ay sonra çıkacağı için hazirandan önce indirime girmez gibime geliyor fiyat mantıklı mı?
  6. ExPeror

Horizon Zero Dawn™ Complete Edition 92 TL

İndirimler gelmeye başladı sanırım Etail sitesinde Horizon Zero steam key olarak teslim ediliyor almayı düşünenler bakabilir güzel fiyat gibi https://etail.com.tr/horizon-zero-dawn-complete-edition-19
  7. ExPeror

Crysis Remastered Trilogy 56,74 TL'e alınır mı?

3 oyun paketi indirime girmiş alnır mı ? fiyat uygun gibi geldi bana https://store.steampowered.com/bundle/28590/_Crysis_Remastered_Trilogy/
  8. ExPeror

Spiderman Miles Morales 350 TL'e ön siparişi iptal edeyim mi?

En sonki indirimlerde miles morales ön siparişe açıldığında key olarak ön sipariş ettim. İndirimle beraber 350 TL ye geldi (Oyun şuan 500 TL ama ektra indirim gelebilir gibime geldi) . Fakat forumlarda oyunun baya kısa olduğu yazıyordu fiyatını hakketmediği söyleniyor daha önce de oynamamıştım...
  9. ExPeror

The Last of Us Remake PC ye tahmini ne zaman çıkacak & fiyat?

PC'e çıkış tarihi ile ilgili sizce oyun ne zaman gelir? PS'e 70 dolardan çıktıysa pcde 700 TL civarı mı olur? Oyun fragmanında PC'e geliştirme aşamasında olduğu yazıyordu baya bi bekleyeceğiz gibi duruyor
  10. ExPeror

COD MW2 Kodu aldım satayım mı oynayayım mı?

Intelin işlemci kampanyası ile COD MW2 kodu aldım fakat oynayıp oynanmama arasında kararsız kaldım. Hikaye modu 9 10 saat miş online modu daha açılmadı çok fps oynayan biri değilim battlefiled 2042 yi gamepass'le denedim. 800 TL ye alıcı var sanırım satayım mı bırakayım mı sizce?
  11. ExPeror

200 TL ye RE Village alınır mı?

Daha önce 150 civarına düşüyordu son 2 indirim sadece 200'e düşüyor alınır mı? Bana pahalı gibi geldi. Bakiye satan bi arkadaştan 150 ye alabilirim ama normalde daha çok düşmüyor muydu? Steam indirimleri 25 Ekimde başlayacak ama fiyatın değişeceğini sanmıyorum
  12. ExPeror

intel işlemcilerle verilen COD MW2 kodu hangi platforma ait?

Dostlar monster'ın intel işlemcili laptoplar için COD MW2 kampanyası vardı. Verilen kodlar oyunun steam versiyonuna mı ait? Kodlar intel sitesinden şuan dağıtılıyor mu alan var mı? COD MW 2 Kampanyası
  13. ExPeror

269 TL ye Battelfield 2042 alınır mı?

Battelfield 2042 oynayanlar oyun son güncellemelerle düzeltildi mi? oprimizasyonu nasıl alınır mı şuan? RTX 2060 laptop'la oynamyı düşünüyorum ekstra olarak COD MW2 600 TL ye satılıyor o biraz pahalı geldi bana betada oynamıştım oynanış güzeldi
  14. ExPeror

Etail sitesinde Spiderman PC 312₺

Dostlar etail sitesinde spiderman 312₺'ye satılıyor steam key olarak alınır mı bu fiyata? Uygun gibi geldi steamde 500₺ bu fiyata inmesi zor gibi geliyor. Edit : Ekstradan indirim daha gelmiş bence güzel fiyat
  15. ExPeror

E tail sitesi Hesabı & Spiderman Oyunu

İyi akşamlar dostlar, Etail sitesinden steam key olarak Spiderman almayı düşünüyordum. Dün hesap açtım biraz siteye bakındım. Bugün hesaba girmeye çalışıyorum doğrulama mailin onaylanması lazım hatası veriyor. Mailin her yerine baktım mail gelmemiş. Şifreyi sıfırlayım dedim onda site çöküyor...
  16. ExPeror

Dying Light 2 Arbelet Bug Sorunu , verebilecek var mı?

Dostlar merhaba DL2 oynayan var mı? Oyunda hala çözülmeyen arbelet sorunu varmış bana da düşmedi çözümü yok mudur hala ? bilen var mı
Geri