Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Hikayeli Oyun Önerisi

Merhaba arkadaşlar ben hikayeli oyun oynamak istiyorum neredeyse gta ve mafia serisi hariç hiç bu tarz bi oyun oynamadım öneriniz var mı ? Ücretsiz ve steam tarzı yerlerden olursa daha iyi olur şimdiden tşk. SİSTEMİM ;
  2. ZeusOki

Ücretsiz online korku oyunu

Ücretsiz korku oyunu öneriniz var mı ? Online olacak 2 veya 3 kişi oynamayı düşünüyoruz ?
  3. ZeusOki

Valorant için 7.1 kulaklığa ihtiyaç var mı?

En son 6 ay önce oynamıştım ama son zamanlarda ses düzenlemesi falan gelmiş. Hâlâ stereo mu kullanıyor yani 7.1 gereksiz mi ? Yoksa 7.1 e geçti mi ? Ona göre alacağım. LÜTFEN ŞUAN AKTİF OLARAK OYNAYANLAR CEVAPLASIN
  4. ZeusOki

Yardım Sistemim ile hangi hikayeli oyunları oynayabilirim ?

Gta serisini oynadım onun dışında güzel hikayeli önerileriniz varsa bekliyorum.
  5. ZeusOki

Öneri Valorant fps düşüklüğü ?

valorant da ortalama fps 90 dı bugun ne oldu ise 30-40 arası oldu. bazen yine 70 fln oluyor fakat geri bi ani düşüş yaşıyorum bunun için pc yükseltmek istiyorum valorant da fps artışı için işlemci mi yükseltilmeli ram mi ?
  6. ZeusOki

Öneri Valorant hata veriyor bi bakın pls

Ilkinden yükledim aynı hatayı verdi full sildim yeniden yükledim yine aynı hata bi yardımcı olun nick name ve şifremi yazıyorum sonra ekran gidiyor ve bu hata geliyor ilk hataya tamam dedikten sonra farklı bi hata çıkıyor ona da tamam diyince başka hata çıkmıyor yardımcı olun lütfen? 1593628666...
  7. ZeusOki

Öneri Csgo oynatır mı?

Bu Bilgisayar kasmadan csgo oynatır mı? Kasmasın yeter?
  8. ZeusOki

Telefondan Gta 5 Kütüphaneye Eklemek

Ben yazın bilgisayar almayı düşünüyorum fakat alacağım zaman gta 5 para vermek istemiyorum hemde şu an ücretsiz iken ben telefondan gta 5 satın al dedim fakat bende gözükmüyor acaba Telefondan satın alan veya kütüphaneye ekleyen var mı?
  9. ZeusOki

Yardım Cs Go Kaldırır mı?

Arkadaşlar markaları bilmiyorum fakat 2gb ram 2gb ekran kartı var Islemci 3.2 ghz Acaba düşük ayarlarda kasmadan oynatır mı? 5-6 ay idare etsin yeter ?
Geri