Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Yardım Client ta LOL Açılmıyor

oyna tusuna basamıyorum dedıgı gıbı bılgısayarı yenıden baslattım fakat olmadı
  2. SECTOSS

Yardım among us 50 yıldızım gelmedı

xbox uzerınden among us a 50 yıldız aldım fakat gelmedı sıparıslerımdede gozukmuyor dıye ıade edemıyorum ama parayı çekti
  3. SECTOSS

Öneri zor ve eglencelı oyun onerisi

katana zero ve hotlıne mıamı gıbı zor ve eglencelı oyunlar onerırmısınız (only up,altf4,getting over it gibi oyunları önermeyin lütfen onlar sadece zor eglencelı degıl)
  4. SECTOSS

Yardım katana zero telefon kısmı gecılmıyor

kotu son ıcın tum senaryolara kırmızı cevap vermek lazımmıs yaklasık 10 dakıkadır fln telefonu kapatıyorum fakat bırsey olmuyor ne yapmam lazım
  5. SECTOSS

Yardım dead by daylıght hesabım yok

normalde xbox hesabı ıle pc hesabında crossplay olur sonucta ıkısıde mc hesabım fakat pc ye dbd ındırdıgımde hesabım yoktu konsol ıle pc arasında crossplay hesap destegı yokmu acaba
  6. SECTOSS

EVET SONUNDA O OYUN TANITILDI :)

belkide çogumuzun 2025 tede tanıtılmaz denıldıgı gta 6 sonunda tanıtıldı 2025 te çıkması planlanıyor şahsi gorusum harıta vs guzel ama traıler ın yuzde 90 ı ınstagram rells olması kotu ve grafıklerı oooo gta 6 derecesınde degıldı benım gozumde sızın fıkırlerınız nelerdır
  7. SECTOSS

Yardım bu pc resident evil 5 açarmı

low veya medıum ayarlarda kasmadan oynatırmı 1687959929 konu ıle bılgısı olan yokmu?
  8. SECTOSS

Yeni nesil oyunlar ne zaman çıkacak sizce

O kadar yeni nesil konsollar çıktı yeni ekran kartlari çıktı hala tam yeni nesil göremedik sizce ne zaman yeni nesil oyunları görürüz benim tahminim 2024-25 e kadar yeni nesil oyunlar çıkar ve bu konsollar hala yeni kalacaklar
  9. SECTOSS

Left 4 dead hala online oynanilabiliyormu

Eski oyunlar genellikle sw lari kapanıyor diye online oynanamaz ama left 4 dead sw leri baya kaldı diye biliyorum hala online varmı
  10. SECTOSS

Cyberpunk guncellemede neler olmuş

Merhaba PC almayı düşünüyorum ilk alacagim oyun cyberpunk olucak bu yeni güncelleme ile FPS lerde değişiklik oldumu yani ben izlediğim test 7-8 ay önceki test şimdi aynı fpslerimi alırım yoksa daha mı düşük yoksa aynı FPS lerimi alirim
  11. SECTOSS

Bu yöntem mantıklı olurmu

Enis kirazoglunun bir videosunda duymuştum adam oyunu satın alıp oynadıktan sonra iade ediyor sizce bende hikayeli oyunları için böyle bir şey yapayimmi ztn hikayeli oyunları bir kere oynasam bırakırım (not: enis kirazoglu hangi videoda söyledi hatırlamıyorum)
Geri