Arama sonuçları: *

1. O

Öneri Steam Bahar indirimleri oyun önerisi

Merhaba steam bahar indirimleri gelmişken bir kaç oyun alasım var sizce neler almalıyım hikayeli biraz daha tercihimdir.
  2. O

Yardım Valorant alt tab atınca pc kitleniyor

Merhaba geçenlerde yine konu açtım fakat çözümünü bulamadım valorant oynarken arkada spotify vesayre açık oluyor bir şey olduğunda haliyle alt tab atıyorum fakat pc kendini kitliyor oyundaki sesler geliyor fakat kilitleniyor ve geri gelmiyor pc yi mecbur resetlemem gerekiyor ve çok resetlersem...
  3. O

Yardım Valorant birden kitleniyor

Merhaba valorant oynarken alt tab attığımda bazen bilgisayarım kitleniyor yada maç esnasında birden şu ekrana atıyor kilitlenirse bilgisayarı resetlemem gerekiyor harita ekranına atarsa kapatmam gerekiyor çözünürlüğüm monitörün kendi çözünürlüğü değil ondan olabilir mi 1920x1440p 4:3 oynuyorum
  4. O

Valorant VPN yüzünden banlanır mıyım?

Merhaba vpn vanguard için bir sorun teşkil eder mi veya ban yer miyim?
  5. O

Yardım Dying Light xp gelmiyor

Merhaba arkadaşımla dying ligh oynuyoruz fakat görevleri bitirince bana xpler gelmiyor paralarda aynı şekilde ona geliyor fakat bana gelmiyor.
  6. O

Yardım Valorant indirirken kapattım baştan başladı

Merhaba Valorant yüklüyordum yanlışlıkla istemciyi kapattım ve baştan başladı önceden %70 inmişti acaba bütün dosyaları sıfırdan mı yüklüyor yoksa indirilen kısmı yüklemiyerek devam mı ediyor eğer sıfırdansa dosyalar sorun çıkarır mı
Top Bottom