Arama sonuçları: *

1. SneeX

Days Gone 300TL fiyatı hak ediyor mu?

Genelde hikayeli oyun oynamam nadiren oynarım. Bir süredir aklımdaydı hikayesi ilgimi çekti. 300'e değer mi?
  2. SneeX

Forza Motorsport yükleme ekranında kalıyor. (Xbox Gamepass)

Çözdüm arkadaşlar
  3. SneeX

Hatıra skinin stickerlerini sökersem nolur?

Elimde Hatıra USP-S Mor DDPAT (FT) var. Normal fiyatının yarısı kadar bir fiyatta. Bunun üstündeki stickerlerı sökersem hatıra ibaresi kalkar mı? Kalkarsa da normal fiyatına satabilir miyim?
  4. SneeX

Yardım Valorant hiçbir hata vermeden açılmıyor

Hiçbir hata almıyorum direkt açılmıyor. Vanguard hariç Valorant ve Riot ile alakalı her şeyi sildim. Tekrar yüklemeye çalıştığımda ise yüklenmedi. Vanguardı da silecektim ama nereden silineceğini bilmiyorum. Nereden silebilirim.
  5. SneeX

ÇÖZÜLDÜ

Oyunu indirdim ve direkt bu hatayla karşılaştım. Dün olan eventten kaynaklıdır diye düşünmüştüm ama değilmiş. Nasıl düzelir? (DÜN OLAN EVENTTEN DOLAYIYMIŞ)
  6. SneeX

xbox gamepass oyun yüklemesini saymama

xbox gamepassten sea of thieves indiriyordum 60 gb yüklenmişti az önce kalan 20gb yüklemek için xbox uygulamsına girdim ama yükleme sırasında yoktu. daha sonra aratarak yüklemeye çalıştım fakat bana sıfırdan yüklettirmeye çalıştı. sorun şu ki 140gb vardı ve şuan 80 gb alanım kaldı yani 60gb şuan...
  7. SneeX

Xbox gamepass oyun yükleme hakkında

xbox gamepassten sea of thieves indiriyordum 60 gb yüklenmişti az önce kalan 20gb yüklemek için xbox uygulamsına girdim ama yükleme sırasında yoktu. daha sonra aratarak yüklemeye çalıştım fakat bana sıfırdan yüklettirmeye çalıştı. sorun şu ki 140gb vardı ve şuan 80 gb alanım kaldı yani 60gb şuan...
  8. SneeX

Valorant aniden donma

valorant aniden donuyor ve yanıt vermiyor neden oluyor
  9. SneeX

Gamepass pc oyun önerisi

140gb boş yerim var. Oynayacağım bazı oyunlar kafamda ve çoğu oyunu yükledikten sonra silip yenisini yükleyeceğim. Kafamda olan bazı oyunlar Forza Horizon 5 Dirt 5 Doom Eternal Hades Daha önereceğiniz oyun var mı
  10. SneeX

Yardım Steam Clorthax Etkinliği

Steamın her yaz için getirdiği etkinlikler olur. Bu yıl ise bu etkinliğimiz "Steam 3000". Bu etkinlikte bize bazı bilmeceler soruyor ve bu bilmeceler hakkında oyunlar bulmamızı istiyor. Bugün bu oyunların ismini yazacağım ama random yerlerde olduğundan yerlerini siz bulmalısınız. :(...
  11. SneeX

Valorant hesabım kaç tl yapar?

Hesapta Afet phantom tüm stil ve efektleri açık Yağmacı vandal tüm özellikleri ve stilleriyle açık 1. Bölüm 2. kısım battlepassi fullenmiş Beta hesabı ve şuan gold 2 Bütün karakterler açıktır 133 level Değersiz skinler (battlepass dahil) 4 classic 2 frenzy 3 ghost 2 sheriff 1 stinger 1 spectre...
  12. SneeX

Assassin's Creed Origins 40TL

Hiç ac oyunu oynamadım sever miyim bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi değer mi?
Top Bottom