Arama sonuçları: *

1. korro

Skyrim'e Nexus üzerinden mod ekleme?

Skyrim Special edition var Steamde, normal versiyona mod eklemek kolay Atölye var ama Speciale Nexus gerekiyor. Onu nasıl yaparız bir bilen anlatırsa sevinirim...
  2. korro

Yardım Hangi Battlefield oyunu oynanır?

Evet Game Passim var, bu sayede BFlerin hepsine sahibim. 3 ve 4'ü eskiden oynardım beğenirdim, 1 de değişik geldi ama sarmıyor pek, sizce 5 mi 2042 mi oynamalıyım, onları hiç denemedim. Serverları kalabalık ve hilesiz hangisidir? Teşekkürler...
  3. korro

FM 24 oynarken sürekli çöküyor?

Son günlerde FM24 oynarken sürekli çöküyor oyun, mavi ekran değil direk oyundan atıyor, Xbox Gamepassten oynuyorum bu arada. Benzeri durumda olan var mı?
  4. korro

Yardım FM24 Transfer Bütçesi Azalması?

FM2024'de Leicester City ile takımın çoğunu satıp para biriktirdim ve sezon sonu şampiyon oldum, ancak yönetim biriktirdiğim parayı alıp 40m euro bütçe verdi sadece, yani öyle gözüküyor bütçe ayarlama çubuğunda. Nette ne Türkçe ne İngilizce böyle birşeye rastlamadım, neden olabilir? Yardım lütfen?
  5. korro

Öneri Total War: Three Kingdoms sadece 71 TL

https://store.totalwar.com/en/total-war/total-war-three-kingdoms/total-war-three-kingdoms Tüm DLClerini de uygun fiyatlı alabilirsiniz, ben aldım direk geldi keyler steame girdim hemen. Ana oyunu da geçenlerde almıştım ama pahalı fiyatından :/
  6. korro

Steamde Milfs of Sunville benzeri videolu oyun varmı başka?

He var mı yeğen? 😎 Bazıları var ama çok pahalı bunu 15tl görünce atladım, varmı benzeri bööle videolu yani sadece resim olmayan? 1689007997 gülmeyin olm, bilgilendirici bir oyun işte negüzel asdf
  7. korro

Steam ve Nays kampanyası hakkında?

Herkese iyi geceler, ben Naysı kullanarak 200tlye Rust aldım Steamden, bu paranın 80tlye yakını Naystaki eski harcamamdan geldi. Şimdi iade ettim ve Rust kütüphanemden silinmiş ama para geri gelmemiş, acaba ne kadar bir kesinti olur eğer olursa? Birde Rusttan sonraki gelen %20 ile de toplam...
  8. korro

Rust mu? Scum mu? Hangisi alınır?

Hangisini önerirsiniz? *
  9. korro

BF2042 ve Squad oyunları SSDye mi kurulmalı?

BF2042 ve Squad oyunları SSDye mi kurulmalı? Çok farkeder mi HDD-SSD rekabetçi oyunlarda?
  10. korro

Squad ve Chivalry 2 alınır mı?

Biri 80tl biri 30tl alınır mı sizce?
  11. korro

Metro Saga Bundle hakkında?

Steamde Metro 1-2 bende var, şimdi Metro Bundle alsam 1-2yi tekrar almış mı olacam, onların fiyatlarını düşer mi yoksa?
  12. korro

Call to Arms ve Metro Exodus için ne dersiniz?

Call to Arms 1-2 ve Metro Exodus full versiyonu alayım diyorum, ne dersiniz? Nays ile mi alsam? Naysa gelen 20tl civarı paraylan Project Zomboid alınır mı?
  13. korro

Europa Universalis 4'ün DLC'leri Steam'de aylık belli bir paraya oluyordu?

EU4'ün 40 DLC'si toplam aylık 10-20TL'lik bir ücretle oynanıyordu, bunu bilen yardımcı olabilir mi?
  14. korro

Bu oyunun adı ne ya?

bu oyunun adı ne ya? Swat 3-4 oynamıştım ama bunun grafikler efsaneymiş. bilen varmı adını?
  15. korro

Total War: Troy alınır mı?

İyigeceler, TW: Troy steamde 150tl olmuş, torrentte beleş ama 1.2 versiyon, oysa steamde 1.6 versiyon var. Bilenlere soruyorum, AIde oyun zekasında sağlam bir artış varmı? Almaya değer mi?
Top Bottom