Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

The witcher 3 hedef işaretleme

ilk görev hedefi işaretle diyor işaret yap q olarak görünüyor basıyorum olmuyor ne yapacam :D
  2. DoğuamaBatı

Sistemim ile valorant oynayabilirmiyim.

İmzadaki sistemle valorant min en lowda 720p de oynayabilirmiyim acaba
  3. DoğuamaBatı

The Witcher 2 oynanış tavsiye alma.

Oyunu yeni aldım bu gün oynanış ta nasıl bir yol izleyebilirim hayla savaş mekaniklerine alışamadım 5v1 fightlarda 2 3 kere ölüp tekrar başa dönmek zorunda kalıyorum. Taktikleri varmı birde bu özel skiller ne işe yarıyor ateş atma falan onuda söylermisiniz.
  4. DoğuamaBatı

Oyun öneri konusu. (sistem gereksinimlerime göre)

Hikayeli oyun olur. Çatışmaya girdiğimiz kılıç salladığımız boss kestiğimiz oyunlarda olur. Her türlü oyun önersine açığım artık oyun açlığı yaşıyorum sistemde çok iyi değil ona göre (intel uhd 630, i58500, 4gb ram) sistemim bu.
  5. DoğuamaBatı

Lol oyun sonu donma/çökme

Lol oynuyorum oyun bitiyor kazansamda kaybetsemde oyun sonu donuyor pc ye reset atmadanda gitmiyo günde 6 maç atsam 6 kere restart atmak zorunda kalıyorum sorun neden acaba bilen varsa söyleyebilirmi. (fps problemi yok 120 sabit ping 30)
  6. DoğuamaBatı

Oyun önerisi/Sevdiğiniz oyunlar

Valla artık oynadığım bitirdiğim oyunları 2. kez bitirmekten sıkıldım varsa şöyle ben beğendim hikayesi güzel dediğiniz oyunlar önerebilirsiniz mafia serisini bitirdim=mafia 3 pek beğenmedim cod un oyunlarını bitirdim hepsi güzeldi bana göre(warzone harriç o mp) gta 5 e kadar bitrdim gta sa hala...
  7. DoğuamaBatı

Yardım Mafia II gölge sorunu

Golgeler benle haraket ediyor gittikce golgede benle birlikte geliyor en yuksegede aldim en dusugede oyun orjinal steam dosyalarini dogruladim cozumunu bilen varsa yazabilir
  8. DoğuamaBatı

Yardım payday 2 açılmama sorunu yardım BAKIN ARTIK lo

Payday 2 ye oynaya basıyorum oynanıyor durdur diyip oyna diyor tekrar hiç bi ekran falan gelmiyor dosya bütünlüğünü doğruladım + oyunu silip tekrar yükledim format atmadan önce çalışıyordu dosya konumundan açmaya çalıştığımdaysa böyle bir hata ile karşı karşıya geldim çözmedim yardım...
  9. DoğuamaBatı

Yardım payday 2 açılmama sorunu

Payday 2 ye oynaya basıyorum oynanıyor durdur diyip oyna diyor tekrar hiç bi ekran falan gelmiyor dosya bütünlüğünü doğruladım + oyunu silip tekrar yükledim format atmadan önce çalışıyordu dosya konumundan açmaya çalıştığımdaysa böyle bir hata ile karşı karşıya geldim çözmedim yardım...
  10. DoğuamaBatı

Payday 2 başlayıp kapanıyor

11. DoğuamaBatı

Minecraft 16x texture kasma

Mantiken 16x texture packde 16x16 olduğu için daha az kasma olması gerekir ben 16x yapınca drop dan ölüyorum 256x e bi çekiyorum fps artıyor drop ortadan kalkıyor mantıklı bi açıklaması olan varmı :)
  12. DoğuamaBatı

Videodaki oyun ne bilen varmı acaba

gözüme hoş geldi oyun can sıkıntısına gider ismini bilen varmı acaba 1599506927 yokmu acaba
  13. DoğuamaBatı

Cs go bomba takılma sorunu

Cs go oynarken flash bang de en çok takılıyorum bombayı attığım zaman akıcı değilde böyle takıla takıla gidiyor bombalar fps im 100+ pingim de 110 90 arası ama izlediğim yayıncılar olsun youtube kanalları olsun böyle bi sorun görmedim pingler onlardada aynı çoğu zaman acaba dedim bi kodu falanmı...
  14. DoğuamaBatı

Valorant fps drop

140 fps alirken surekli donmalar yasiyorum valoranta sebebi nedir bi sure donuyor ve sonra duzeliyor ram 4gb acaba ondan kaynaklimi
  15. DoğuamaBatı

Mount and blade warband çeviri sorunu

Oyunu yeni aldım fakat oyunda türkçe çeviri hataları var nedense bazen ingilizce denk geliyorum birde oyunu çözemedim görev lere geliyorum çok karışık oyuna yeni başlayan biri ne yapmalı nasıl yapmalı konusunda yardımcı olursanız teşekür ederim
  16. DoğuamaBatı

Orta sistem için oyun önerisi

otobüs simulasyon olur savaş olur 2. dünya savaşı fln varsa oda olur savaş hikayeli olur call of duty ve crysis önermeyin oynadım bide the walking dead bekliyorum önerilerinizi
  17. DoğuamaBatı

Yardım Gta 5 drop sorunu

bu adamın video baktım 45 fps oynamış benim işlemcin i58500 4gb ram im var ssdim yok ekran kartı aynı eskiden crackli gta indirmiştim onda kasmadan oynayamamıştım şu an orjinali var cracli die mi kasmıştı acep kasarmı kasmazmı anlam veremdim bi yardım edin hele :) şimdiden herkese saol
  18. DoğuamaBatı

Öneri Gelmiş Geçmiş En Başarılı 10 Oyun Serisi

1. Call of Duty FPS (birinci şahıs nişancı) türünde olan bu serimizde, II. Dünya Savaşında mı çatışmadık yoksa uzaya çıkıp orada da düşmanlarımızın korkulu rüyası olmadık? 2003te ki ilk oyunundan beri en sevdiğim seri olan Call of Duty listemde ki ilk yeri alıyor. 2. Assasin's Creed Üçüncü...
  19. DoğuamaBatı

En İyi Hikayeye Sahip 15 Oyun!

15) Far Cry Serisi Far Cry seri halinde bir bütün diyebiliriz. Yıllar boyunca birçok oyunu çıkmış Far Cry'ın bu süreçte kendisine ait hayran kitlesi oluşturduğunu söyleyebilirim. Tropik özellikleri olan açık dünyanın ilk oyununu Crytek geliştirmiş, Ubisoft ise yayınlamıştır. Anlayacağınız Far...
  20. DoğuamaBatı

mta drop sorunu

sistemim gayet yeterli çöp laptopda bile drop yemez iken şu an droplar sayesinde oyun oynayamıyorum cs go gta 5 oynatan pc mta da nie kasar
Geri