Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Arc Raiders Tek Başına Sarar mi?

Ben genelde oyunlarda tek takılırım. Arkadaş çevrem pek oyun oynamaz. Bu Arc Raiders çok konuşuluyor alasım geliyor ama arkadaş olmadığı için mecbur tek oynamam gerekicek. Sizce tek başına sarar mı boşa 40 dolar vermeyeyim. https://store.steampowered.com/app/1808500/ARC_Raiders/
  2. MccuddeN

Hiç Doom Oynamadım Doom The Dark Ages'tan Başlanır mı

Hiç Doom oynamadım hep oynamak istemişimdir. 3 yıllık Gamepasimin bitmesine 20 gün kaldı. Doom 2016 ile Eternal steam hesabımda mevcut. Hazır gamepass varken The Dark Ages son çıkan oyunu oynayayım diyorum. Doom 2016 ve Eternal öncesinde geçiyormuş sanırım. Sizce The Dark Ages'tan başlamam hata...
  3. MccuddeN

Yardım Indiana Jones Great Circle Akıcı Değil

Oyunu imzamdaki sistemden oynuyorum. Oyunda yüksek fpsler alıyorum ama oyun akıcı gelmiyor hiç. Ara sıra takılıyor neden kaynaklanıyor anlamadım. Şuan rtx medium dlss kalite fg 2x olarak oynuyorum 150 fpslerde geziniyor ama oyun hiç akıcı gelmiyor. Sanki 40-50 fpslerde oynuyormuşum hissiyatı...
  4. MccuddeN

V Rising Tek Başına Sarar mı?

V Rising şu sıralar çok popüler bir oyun. Fiyatı 32 tlyken alayım diyorum erken erişimden çıkınca zamlanabilir. Benim merak ettiğim bu oyun tek başına sarar mı?
  5. MccuddeN

Forza Horizon 4 mü Yoksa 5 mi?

Steamde xbox indirimleri var. Forzalar indirime girmiş. Forza horizon 5 baya pahalı ama 4 çok ucuz. Hiç forza oynamadım. 5'e o kadar para vermeğe değer mi yoksa 4 alıp takılayım mı? Game Pass al diyenler olucaktır ben oyun kütüphanesi biriktiriyorum o yüzden satın alıcam...
Geri