Arama sonuçları: *

1. Snape

Yardım God of war durduruldu hatası veriyor yardım

Arkadaşlar steamdan God of war indiridm dün gece bu sabah açtığımda durduruldu hatası veriyor dosyaları da kontorl ettirdim sorun yok diyor ne yapmam lazım
  2. Snape

1 Steam hesabını 2 kişi kullanabilir mi

Arkadaşlar 1 Steam hesabını 2 kişi kullanabilir miyiz cevaplarsanız sevinirim
  3. Snape

Yardım Outlast çalışmayı durdurdu

Şimdi 1 saat önce outlast 1 i indirdim açmaya çalışınca durduruldu hatasaı veriyor ne yapabilirim olmuyorsa hemen iade edeyim
  4. Snape

Öneri Düşük sistemler için korku oyunu

Arkadaşlar düşük sistemli korku oyunu önerebilir misiniz online olması gerek 3.4 GHz işlemci 4 GB ram 2 GB ekran kartı
  5. Snape

Öneri fps'imi nasıl yükseltebilirim (lol)

normalde 50-60 arası giden fpsim var ama fighlarda 40 a felan düşüyor ejderin orda da aynı şekil düşüyor nasıl artırabilirim fpsimi
  6. Snape

Arkadaşlar sistemim outlast 1 açar mı

arkadaşlar gördüğünüz üzere bu çöp sistemle outlast oynuyabilir miyim acaba ?
  7. Snape

Düşük sistemler için oyun önerisi yaparmısınız

arkadaşlar sistem özelliklerim bunlar ne gibi oyunlar oynuyabilirim acaba ?
  8. Snape

Yardım batman arkham asylum skin değişiyor mu

arkadaşlar bu sabah batman arkham asylum aldım bu oyunda skin değiştirebiliyormuyuz batman arkham city de tuş kombinasyonu ile menüye girip değiştiriyorduk bunda da öyle bişey var mı acaba
  9. Snape

Sistemim Valorant Kaldırır Mı?

arkadaşlar 4 gb ram 2 gb ekran kartı ve 3.07 ghz bi işlemcim var valorant oynuyabilirmiyim
  10. Snape

Valorant 10.0 hatası alıyorum

Arkadaşlar valorant oynamak istiyorum ama hata veriyor sizce sistem mi kaldırmıyor
  11. Snape

Düşük Sistem İçin Oyun Önerileri

arkadaşlar sistemi aşağıda buna uygun ne oynuyabilirim hikayeli oyunlar olur zombi felanda olur
Geri