Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

Sizce dostlar? Bence dil bile koymazlar gibi.
  2. Yozgatlııı

God of war oynama sırası nasıldır?

Arkadaşlar god of war serisini oynacağım ama ilk oyun nedir 10 15 oyun var god of war serisinin ama asıl hikayenin olduğu oyun ne yada hangisinden başlamalıyım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
  3. Yozgatlııı

Tlou part II Hakkında görüşlerim / görüşlerimiz.

Hayırlı sabahlar değerli forum üyeleri. Dostlar öncelikle bunlar benim görüşlerimdir, sizde kendi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz sohbet ederiz. Oyunu oynamamış arkadaşlar spoiler yiyebilir. Öncelikle forumda az çok aktif olan birisi 1. oyunun DLC"ine ne kadar uyuz olduğumu bilir. Part I...
  4. Yozgatlııı

The last of us part2 oynanışı çok zor

Klavye fare ile oynuyorum. yalan söylüyorsam en adiyim yıllardır oyun oynarım hikayeli olupta bu kadar gereksiz zor görmedim. en kolay moda alıyorum yok yere yatıyorum gizlice adam öldürüyorum yok. pusa pusa zombi kesiyorum yok abi elemanın birisi bulup totodan bir ısırık kopartacak. fps...
  5. Yozgatlııı

Mta için güvenilir Gta san nerden indirilir.

Arkadaşlar ile MTA oynayalım dedik güvenilir gta nerden indire biliriz dostlar
  6. Yozgatlııı

The Last Of Us Part II Güncelleme sonrası optimizasyon sorunu

⬇️Steam üzerinden oyunu oynuyorum 1.1 güncellemesini yaptım ve oyuna girdim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım ⬇️ 5 saniye donuyor, ardından 1 saniye donma kalkıyor, tekrar 5 saniye donuyor ve bunu tekrarlıyor. Amd fps sayaç göstergesi de bu 5 saniyelik donma süresinde gidiyor 1 saniyelik...
  7. Yozgatlııı

Daha ne kadar bilgisayar başında zaman harcayacağız?

Dostlar forumdaki çoğu kişi oyun gündemini büyük bir merakla takip ediyor bende dahil, kimi zaman yemeyip içmeyip setupu nasıl daha güzel hale getiririz diye düşünüyoruz. Fakat zaman geçip gidiyor yaş 15 16 17 diyor fakat bu durum gene aynı. Üniversitede daha iyi bir şey toplama hayaline sahip...
  8. Yozgatlııı

The last of us mantık saçmalığı

Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben...
  9. Yozgatlııı

The last of us part II tahmini kaç fps alırım?

Dostlar bildiğiniz gibi PC için yarın çıkış yapıyor, temel sistem özelliklerim şu şekilde. 1080p de oynuyorum. Rx 6700 10gb (xt değil) 12400f 16Gb Drr4 3200mhz 2x8 Afmf2 açarak oynayacağım fsr açmayı pek düşünmüyorum görüntü biraz bozuluyor ama hakkını veriyor.
  10. Yozgatlııı

The last of us part 1 Left behind malum sahne hakkında (spoiler)

Arkadaşlar bunu benim seçmem gerekmezmiydi? tamam sen destek veriyorsunda güzelim oyunda bu neden zorunlu sahne abi Allah aşkına. Yani normal bir yönelimi olsaydı ne güzel olurdu dışarda zombi var kıyamet var verdiğin desteği neden böyle bir sahne ile belli ediyorsun ya. ayar oldum ya durduk...
  11. Yozgatlııı

Sizce de oyunların bu kadar uzun sürede çıkması absürt değil mi?

Dostlar misal veriyorum gta5 çıktı aradan 13 14 sene sonra gta6 geldi, buna şaşırmamalı çünkü açık dünya bir oyun. Fakat açık dünyası olmamasına sadece seçim ve oyuncunun yönlendirildiği oyunlar neden o kadar sürelerde çıkıyor? Elbet biz bilemeyiz o uğraşı o zorluğu fakat demek istediğim grafik...
  12. Yozgatlııı

The last of us part 1 çok zor, zorluk seviyesini nasıl değiştiririm?

arkadaşlar normal zorluk seviyesini aldım ama ya oyun çok zor yada bende sorun var bu seviye nerden değişiyor?
  13. Yozgatlııı

Life is strange 2 oynanır mı?

Arkadaşlar hikayeli oyun oynamayı seviyorum, ister duygusal ister sevecen bir hikaye fark etmeksizin dizi izler gibi verimli hikaye zevki veren oyunları seviyorum. Özellikle The walking dead serisi gibi oyunlar. Grafikte gözüm yok fazla eğlence versin yeter. The last of us bitince bunu...
  14. Yozgatlııı

The last of us part 1 grafik ayarı önerisi.

ortalama 70 75 fps alacak ve görüntü kalitesi en yüksek olacak şekilde yapmak istiyorum, fsr açmak istemiyorum afmf2 rdr2 de gayet iyi eğer burdada sıkıntı çıkarmaz ise açabilirim. rdr2 de optimize ve grafik için resimler vardı üstünde grafik ayarları olan onun gibi birşeyle yapmıştım eğer...
  15. Yozgatlııı

Türkçe alt yazı veya dublajlı hikayeli oyun önerisi

The last of us oynamayı çok istiyorum ama deli deli pahalı, başka dublaj veya alt yazı olan hikayesi güzel grafikleri çok kötü olmayan oyun varmıdır.
  16. Yozgatlııı

RDR2 bitirdim eğlenceli olacak mod önerisi

Arkadaşlar bitirdim yüzde 80 de felan sanırım. harici eğlence getirecek önerileriniz var mı? tarıkB den abonelik alıp grafik modu reshade felan kuracağım harici öneriniz varmıdır acaba.
  17. Yozgatlııı

Rdr2 bitirdim ve birkaç sorum var. (spoiler)

arkadaşlar john marston baba ile intikamı aldıktan sonra çıktım oyundan, finalde o sanatçıların isimlerinin yazdığı yerde ara ara hikaye oynuyordu. charles batıya gideceğini zaten önceden söylemişti ve ayrıldı muhtemelen oraya gitmiştir. fakat orda o kısımı atlaya bastım yanlışlıkla sadie e ne...
  18. Yozgatlııı

Sırada hangi hikayeli oyunu oynayayım?

rdr2 bitireceğim kütüphanede bana bakan TombRider, Control, Dyinglight ve kingdom come deliverence var. sizce hikaye bakımından hangisi iyi?
  19. Yozgatlııı

Rdr2 chapter 6 save dosyası arıyorum !spoiler!

arkadaşlar arthurun ölümünden önceki son görevin olduğu bir save doyası lazım bana, ona yakında olabilir.
  20. Yozgatlııı

Rdr2 final hakkında soru !spoiler!

arkadaşlar arthur morgan bende herkesde olduğu gibi gün batımına bakarak değilde adi micah tarafından vurularak öldürüldü çok zoruma gitti. bende neden böyle bir şey oldu? şuan john ile oynuyorum lütfen spoiler vermeyin daha oyun bitimine çok var.
Geri