Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

herkes en kötüsü olduğunu başlamadan 4. sezona geçmem gerektiğini söyledi ama 3. sezon bence tam bir harika olmuş, en dolu olan zevk veren sezondu bence. siz ne düşünüyorsunuz 3. sezonu sevmeyen varmı varsa eksik bulduğu yön nedir? düzenleme; lütfen spoiler vermeyiniz.
  2. Sansar Salvo

Roblox ve discorda nasıl girilir?

Ülkedeki bütün sorunların temel kaynağı olan roblox ve discord kapandı biliyorsunuz, bunlara tekrardan vpn kullanmadan her pc açıldığında ayar falan yapmadan girmenin bir yolu varmı? aynı zamanda internet hızını etkilemeyen bir şey.
  3. Sansar Salvo

Şuan indirimde güzel online oyun var mı?

3 arkadaş oynayacak oyun arıyoruz, ben hariç diğerlerinin sistem pekte iyi sayılmaz gt1030lari var. Korku çiftlik simülasyon hiç fark etmez 100 150tl bandında ne var göz gezdirdik fakat bulamadık.
  4. Sansar Salvo

Valorant saçma mmr sistemi hakkında

şuanda ard arda 11 maç kazanmış bulunmaktayım. hepsinde en az 8 kere maçın adamı oldum ve en az 20 sütü vurdum. en az diyorum çünkü daha da vurduğum olabiliyor. maçın adamıda olsam 25 de vursam 22 puan veriyor. eski sezonda ben maçın adamı olcam 25 vurcam üstüne 11 maç win streak olacak en az 35...
  5. Sansar Salvo

Valorant mmr puanım yükselmişmidir?

8 eldir reyna ile kazanıyorum hepsinde 25 üstü vuruyorum gümüş elo maçları çok kolay geçiyor ancak maç sonu 22 puan veriyor. internette görüyorum eleman bir oynuyor 2 rank birden atlıyor nasıl oluyor o?
  6. Sansar Salvo

Valorant derece uğurluğu nasıl alınır?

Altın 1 e çıkar çıkmaz bırakırsam gold uğurluğu alırmıyım? Almazsam ne yapmam gerekir?
  7. Sansar Salvo

Fivem mouse imleci çalışmıyor.

F1 f2 envanter telefon tarzı şeyler açtığımda mouse imleci ortada kalıyor. Ne kadar hareket ettiren ettireyim ortada kalıyor f8 basıp konsolu açınca oynaya biliyorum sadece.
  8. Sansar Salvo

Arkadaşım fivem oynayabilir mi?

İş diz üstü bilgisayarı var, 4+4 ram takılı ve birisinin anakarta bağlı olduğunu söylüyor. 8 GB ram alıcak 12gb ram olacak, Intel iris xe ekran kartı ve i5 11. Nesil var dedi. Fivemde sunucunun kendi FPS paketini aktif edince 10fps civarı yükseliyor. FPS texture packide kuracak ordanda +10 FPS...
  9. Sansar Salvo

Steam üzerinden Hitman alacağım ve bir sorum var.

https://store.steampowered.com/app/1659040/HITMAN_World_of_Assassination/ bunu alırsam hitman oyunun yanına dlc felan mı veriyor? bazı arkadaşlar dlc olmadan oyunun sonunu bile göremiyorsun demişti. bunu alırsam sıkıntı yaşar mıyım?
  10. Sansar Salvo

ETS 2 modlar çaışmıyor.

araba modu yükledim çekici galerisinden aracı seçip süre basıyorum gene tırın içindeyim, yeni yüklediğim için hiçbirşey bilmiyorum.
  11. Sansar Salvo

Yardım The Walking dead 2. sezon save dosyası geri alma.

arkadaşlar oyunun 2. sezonunu 1. bölümünde nick ve pete arasında seçim yapıyoruz. ben yanlışlıkla nicki seçtim ve geri alamıyorum. savelemiş ve oyuna ne zaman tekrar girsem ordan başlıyor.
  12. Sansar Salvo

The walking dead the telltale Alınır mı?

Büyük bir twd hayranıyım. Epicde şuan 77tl hikâyesi sizce nasıldır. Uzun süre twd dizi karakterlerine alıştıktan sonra bu oyunda sorun yaşar mıyım?
  13. Sansar Salvo

Valorant vp zammı ne zaman gelir.

4 gün sonra gelicek battle passı almayı düşünüyorum. Geldiği zaman vp fiyatları artar mı?
  14. Sansar Salvo

Valorant yeni Battlepass'ı nasıl buldunuz?

Merhaba, valorant yeni Battlepass'ı nasıl buldunuz. Benim hoşuma gitti gibi ama eski gamepass kere bakınca bu kötü gibi geliyor :D ama bence bu gamepass önceki animeli gamepass den iyi. Ne düşünüyorsunuz?
  15. Sansar Salvo

Rdr2 hikayesi mi yoksa GTA 5 mi?

Arkadaşlar rdr2 aldım ama ara sıra hikayede mantık hatası var dediler. GTA 5 i de hep oynamak istemişimdir. 1 ay sonra PC ye bay bay diyeceğim için tek bir hikayeli oynama şansım var hangisi sizce.
  16. Sansar Salvo

Valorantdan ban mı yedim?

bu ekranları görüyorum hiçbirşey yapmadım ban sebeni nerden öğrene bilirim.
  17. Sansar Salvo

Valorant skin önerisi.

arkadaşlar 180tl bütçem var. yeni başladım baya sardı iyide oynuyom yani. 1 2 skin alayım dedim ama böyle bana desen olsun yeter yani. 1 tane vandal 1 tane sherriff alabilsem yeter. bu bütçeye bunları alabilirmiyim?
  18. Sansar Salvo

Valorant açılması gereken ayarlar nelerdir?

Arkadaşlar yeni başladım ve beni sardı aktif cs oynadığım için baya çaktım oynamayı aslında ve sahada iyi oynaya bilmek için sizlere soru sormak istiyorum. Mesela mermi izleri gibi kapatılsa daha iyi oynarsın veya bunu açarsan daha iyi ses kasarsın gibi bir şey. Öneriniz varmı.
  19. Sansar Salvo

Roleplay da Cartel rolü nedir nasıl oynanır?

arkadaşlar roleplay ama fivem veya mta değil, unturned de rp yapıyoruz bilenler bilir. neyse bunun oyunlar ile alakası yok zaten sormak istediğim cartel rolü. yani diyelim bloods oluşumu boş ve onu aldınız. bloodsda neler yapılmalı nasıl oynanmalı onları biliyorum. ama cartel rolü nasıl oluyor...
  20. Sansar Salvo

Efootball 2024 hesabımı kaybettim

Yanlışlıkla telefondan sildim. Para yaptırdığımız için gmail ile konami ID ye bağladım. Tekrar yükleyip konami ID ile bağlan kısmına girip böyle bir uyarı alıyorum Data has Already Been Linked You cannot unlink your KONAMI ID from a game account that has already started using services offered...
Top Bottom