Arama sonuçları: *

1. C

CS2 EN HIZLI ŞEKİLDE BIÇAK NASIL SATILIR ?

Elimde ★ Pala Bıçağı var ve acil satmam gerekiyor , en hızlı ve ederi fiyattan nerede satabilirim , byno çok komisyon kesiyor
  2. C

Yardım Dark Souls 2 Klavye - Mouse oynamak için mod lazım

dark souls remastered bitti , ds2 sotfs için düzgün bir klavye mouse fix bulamadığım için 3 ü bitirdim , şimdi elden ring alana kadar yeni bir souls lazım o yüzden ds2 tekrar oynamak istiyorum bildiğiniz veya kullandığınız DS2 SOTFS düzgün keyboard fix modu vb var mı ben düzgün bir şey...
  3. C

Öneri The Walking Dead: The Telltale Definitive Hakkında Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ]

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series https://store.steampowered.com/app/1449690/The_Walking_Dead_The_Telltale_Definitive_Series/ Walking deadi normalde sezon 1 - 2 şeklinde alıyoduk definitivede hepsi içinde bulunuyor mu yoksa sadece ilk sezonun yeniden tasarlanmış hali mi
  4. C

Gamerpay Csgo Ski̇n Satın Alımına 35 Euroya Sepette 10 Euro İndi̇ri̇m !!!

GAMERPAY CSGO SKİN ALIMLARINDA 35 EURO'YA 10 EURO ANINDA SEPETTE İNDİRİM KAMPANYASI MEVCUT DAHA ÖNCE DE 15 EUROYA 10 EURO İNDİRİMİ MEVCUTTU YİNE BU DA FENA DEĞİL GELELİM ŞARTLARA : İNDİRİMİ ALMANIZ İÇİN REFERANS LİNKİYLE KAYIT OLMANIZ LAZIM FORUMDA YASAK OLDUĞU İÇİN PAYLAŞAMIYORUM ÖZELDEN...
  5. C

Detroit: Become Human Steamde Zamlanarak 470 Tl Oldu

Etail adlı sitede hala 106.5 Tl steam key olarak veriliyor , epicten almak isteyen varsa da 142tl son fırsatlar bunlar bence kaçırmayın
  6. C

Rdr 2 Epi̇c Gameste Zamlanarak 1150tl Oldu!

Arkadaşlar steamdeki zamın ardından epice de sıra geldi ne düşünüyosunuz steam zamının ardından gelen 2 indirim fırsatından yararlanmayan oldu mu :D
  7. C

Oyun Almak İçin Site Önerisi

Geçen unchartedin zam yediğini gördükten sonra eksik olan tüm oyunları almak istiyorum unchartedin zamsız satıldığı site var mı veya diğer oyunların normalinden daha ucuza satıldığı bir site daha önce alışveriş yapmış kişilerden önerileri bekliyorum
  8. C

Yardım CSGO - Operasyon Bileti Şu An Alınır mı

Oyunlarda herkeste girdap operasyon bileti görüyorum ve araştırdığımda da bu işin karlı olduğunu gördüm şu an alıp görevleri yapabiliyor muyum alabiliyorsam da yetiştirebilir miyim Girdap Operasyonu Seçkin Bileti
  9. C

Cyberpunk 2077 Epicte Kasıyor

Epic games platformunda cyberpunk 2077 ve mafia definitive edition adlı oyunlarım vardı ve yükleyip oynamak istedim fakat arayüzde bile oynanmayacak durumda o kadar kasıyorki anlatamam ( sistem da g5 bu arada ) herhangi bir yapamadığım ayar mı var yoksa epicten mi kaynaklı yardımcı olursanız...
  10. C

Yardım Mad max hikaye buga girdi

Oyunda gördüğünüz gibi 2 büyük mapi bitirdim ve jeetin kalesinde kurulması gereken mermi masasını kuramadığım için ilerleyemiyorum veya ben ilerlemek için bir yeri mi kaçırıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  11. C

Xbox Gamepass / Battlefield: Hardline

Arkadaşlar Battlefieldin tüm serilerini indirdim sırasıyla oynama hevesiyle fakat sıra hardline a geldiğinde oyun beni online sayfasına yönlendiriyor exeden açmaya çalışsam da bu sorun devam ediyor herhangi bir çözüm bulamadım ( Ea uygulaması yüklü bu arada )
Top Bottom