Arama sonuçları: *

1. Myronnn

Yardım GTA 5 ERR GFX D3D INIT HATASI

Bu sıkıntı 2. kez oldu şüphelendirdi. Bazı yerlerde ekran kartı ile ilgili diyorlardı korkutuyor beni, neden olabilir ? Oyunum orijinal epic games'ten.
  2. Myronnn

Yardım 14 TL'ye kadar steam indirimli oyun önerisi

Steamda 14 TL Bakiye kalmış, indirimde bir oyun biliyorsanız söyleyebilirmisiniz ? Bulduğum 2 oyun THE WİTCHER® 3: WİLD HUNT Dirt Rally 2.0 Biraz baktım ama başka güzel oyun yok gibi Dirt Rally 2.0 düşünüyorum, ne dersiniz ?
  3. Myronnn

Yardım Valorant Bind'da takılma sorunu

Merhabalar, Valorantta Bind haritasında takılmalar oluyor, oyunu tamamen her yerden dosyalarıyla silmeme rağmen durum hala aynı. Bilgisayarı alalı 2 ayı geçti, diğer haritalarda çok çok nadir, hatta olmuyor. aldığımdan beri durum böyle. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Sistemim Cpu: AMD Ryzen...
  4. Myronnn

RX6600 İle Minecraft'ta düşük FPS ve Saliselik Takılmalar

Merhabalar, 1.16.5'te ara ara takılmalar oluyor optifine kurulu, ama 1.19'a gelince sürekli takılma oluyor ve FPS çok Düşüyor 20 30'lara kadar, 1.19 Optifine kurupta denedim hatta 2 optifine Sürümünüde denedim daha durum aynı. Oyun her takıldığında sestede bozulma oluyor tık gibi bir ses...
  5. Myronnn

Minecraft ve bazı oyunlarda saliselik takılmalar

En çok minecraft'ta oluyor Cs-go Valorant'tada olduğu oluyor. onlarda genellikle başta oluyor ilk oyuna girdiğim zamanlar, ama minecraftta sürekli oluyor temiz windows kurdum yinede düzelmedi. Sorun nerden olabilir ? Sistemim imzada. Ram kullanımı 11 civarı oluyor Minecraftta buda normal değil...
  6. Myronnn

Minecraft OpenGL 1281 Hatası ve Oyunun takılması

Grafik ayarlarını hızlı yada şahaneye çekince Chatte OpenGL 1281 hatası geliyor, birde hangi ayar olursa olsun her saniye çok hafif takılmalar oluyor çok kısa, rahatsız ediyor.
  7. Myronnn

CS-GO Çözünürlük değiştirince atma ve bazı ayarların değişmemesi

FXAA ve Hareket İzi ayarı açılmıyor kaydedip çıktıktan sonra tekrar girdiğimde aynı oluyor, birde ara sıra çözünürlük değiştirince oyundan atıyor.
  8. Myronnn

Yardım GTA 5 Texture Quailty Değişmeme ve oyun arka planda çalışma sorunu

Oyun Ayarlarında texture quality ayarını değiştirdiğimde oyunu yeniden başlatmak üzere oyundan çıkıyor ama oyun tekrar açılmıyor görev yöneticisinde arka planda çalışıyor gözüküyor, oradan kapatıyorum oyun kendiliğinden o şekilde açılıyor, oyuna tekrar girdiğindede ayar değişmiyor.
  9. Myronnn

Yardım Battlefield 1,V Video Sahnelerinde Dalgalanma ve gecikme sorunu

Video Sahneleri girdiğinde ekranda siyah şeyler çıkıyor dalgalanıyor sürekli, her saniye oyun yavaşlıyor tekrar düzelip tekrar yavaşlıyor
Top Bottom