Arama sonuçları: *

1. Che_

Öneri Steam Sepetime Öneri

Snowrunner var bende ama roadcraft rebuild edition+snowrunner paketini alınca roadcraft rebuild edition normalden 2 dolar daha ucuza geliyor. 10 dolara kadar önerilere açığım sepet nasıl bir de nfs unbound düşünüyorum ama emin olamadım. most wanted 2005 dışındakilerin hiçbiri zevk vermiyor...
  2. Che_

Öneri Dying Light The Beast Deluxe Edition Alınır mı?

Yılbaşında almayı düşünüyorum oyunu ama deluxe alınır mı ? Castor Woods Prepper Bundle ve Castor Woods Tourist Map bunlar ne işe yarıyor ? Bundle'ın kozmetik olduğunu düşünüyorum ama map ne için ? Wallpaper ve soundtrack önemsiz
  3. Che_

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

Maçların %60'ında falan siyah kalıyor ve alt f4 yapıp tekrar girmem gerekiyor çözümü nedir ? Hayatımda aldığım en pahalı oyunda bile sorun yaşıyorum. İnternetten baktım süperonline kullanıcılarında bu sorun varmış yine çöpcell faciası yaşıyorum ne güzel adanada ttnet fiber vardı 0 sorun.
  4. Che_

Battlefield 6 5060 Ti 8GB VS 16GB VRAM

9:24 bazen 5 fps bazen 40-50fps fark ediyor yoksa gpu rahatça 2k max oynatabiliyor.8gb vram sevdalıları üzgün :uzgunpeepo:
  5. Che_

Öneri CS2 Canlı Renk Doygunluğu İçin Ne Yapılmalı ?

Monitörüm g65b tüm renk ve kontrast ayarlarım en iyi nasıl görünecekse ayarladım. Renk doygunluğu çok iyi ama nvidia denetim masasından hiç ayar yapmadım. Oyun içinde de 1920 1440 max fsr kapalı,parlaklık 100de oynuyorum. Bu videodaki gibi renk tonu yapmam için denetim masasından ne yapmam...
  6. Che_

Öneri GTA Vice City Next Gen Modu Oynanır mı?

GTA Vice City oynamak istiyorum ama kontroller, grafikler, yüksek FPS'te cozutması falan derken bıktım 30 dakika oynayıp kapadım. Next gen modunu deneyimleyenler fikirlerini yazabilir mi? Sorunsuz veya az sorunlu oynamak mümkün mü? Bir de Türkçe yama oluyor mu?
  7. Che_

Öneri GTA Vice City Oynanır mı?

Steam'de orijinal sürüme sahibim. San Andreası binlerce saat hem telefon hem pc'den oynadım. Vice City'yi 10 sene önce falan anca hakkını vererek oynadım ve hatırlamıyorum baştaki görevler harici. Korsan indirip definitive edition mı oynamalıyım yoksa steamden orijinal sürüm mü ?
  8. Che_

Öneri Faceit Premium Alınır mı?

2-3 hafta önce başladım 4 level olmama 8 puan falan kaldı. İyi oynuyorum genelde mvp ya da 2. oluyorum. Kaybetmemin sebebi neredeyse hep takımdan dolayı oluyor. Bir de kulaklığım kayıp daha bulamadım belki Adana'da kalmıştır bilmiyorum. 4. maçı takım harbi mal olduğundan 13 2 kaybettik o yüzden...
  9. Che_

Yardım ETS2 Aile İle Oynama

2 hesap da benim. ETS2 yan hesabımda. Aile ile ets2 oynarsam truckersmp ile online girebilir miyim? Oynama süresi hangi hesaba sayılır.
  10. Che_

Öneri ATS vs ETS2 Mp Hangisi Oynanmalı ?

Yıllarca bu 2 oyunu geforce nowdan oynadım orada da truckersmp yok zaten. ATS'nin mp ilk kez ets2 de 5-6 yıl sonra ilk kez mp girecem. Profillerimde iyi para var hile yapmadan oynuyorum yoksa oyunu bırakıyom hile açınca. ATS daha çok seviyorum ve daha çok dlc var(harita olarak) ayrıca da ana...
  11. Che_

Öneri Uncharted vs The Last of Us

Normalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
  12. Che_

Yardım GTA 5 Premium vs Enhanced

Epicte gta 5 hem enhanced hem premium var ben enhanced oynuyorum. Premiumda online için baya beleş içerik varmış ama ben onları göremedim. Premium indirsem enhanced gibi grafikler olur mu yoksa eski gta mı
  13. Che_

Öneri GTA 5 Online Öneri Lazım

Bugün hikayeyi bitirip online başladım. 4 seçenek vardı soldaki iş adamlı olanı seçtim. Armorlu araç,birkaç silah, 40 küsür yerli warehouse, gunlı bir şeyler yazan bir ev seçtim. M basıp CEO aktif edip birkaç work yaptım. Şu an 800k falan para var haritada binlerce şey var. Ne yapmam gerektiğini...
  14. Che_

Yardım GTA 5 Online ve Türkçe Yama

Sonunda hikaye modunu bitirdim Türkçe yama ile. Şimdi yamayı silip online başlayacam. Open IV ile kurdum yamayı. https://gtatr.com/gta-5/turkce-yama/ Bu sitedeki gibi yamayı deaktif ettim online girersem sorun olur mu yoksa oyunu komple silip tekrar mı indirim ?
  15. Che_

Yardım GTA 5'ten Sonra RDR2 Oynamak

Şu anda gta 5 oynuyorum. Save kısmında yaklaşık %50 yazıyor. Tüm yan içerikleri vs de yapıyorum ama bazı yan görevler fena sıkıcı. PC yeni olduğundan baya oyun indirdim rdr2 de yüklü ayarlarımı falan yaptım türkçe yama kurdum ama gta 5 bitirmeden başlamayı düşünmüyorum çünkü gta 5 hızlıca...
  16. Che_

Yardım Deathloop Çökme Sorunu

Steam üzerinden Türkçe yama kurdum 2 defa 30 dk oynadım 2'sinde de pc direkt çöküyor. Dosya bütünlüğünü 2 defa doğrulayıp yamayı sildim bu sefer ana menüde çöktü Oyunu sildim tekrar indirdim yama kurmadan denedim yine ana menüde çöktü. Epic Games'ten indirdim yama kurdum denedim 30-35 dk...
  17. Che_

Yardım Deathloop Türkçe Yama Önerisi

Orijinal steam cidqu mi ne öyle birinin yamasını indirdim yarım saatte çöküp duruyor oyun hatta windows tuşuna basınca ctrl alt delete yapınca bile tepki yok kapatıp tekrar açtım pcyi tüm gün oyun oynadım sadece bunda böyle oluyor büyük ihtimal yamadan
  18. Che_

Yardım RDR2 Türkçe Yama Hakkında

Dün Steam'den RDR 2 aldım. Türkçe yama kurup oynayacam 1 Yıllar önce gördüğümde Türkçe karakterler bozuktu düzgün çalışan,virüssüz bedava yama var mı 2 Yama kuruluyken online girmeden oynasam onlinedan ban yer miyim 3 Yama kuruluyken online oynasam onlinedan ban yer miyim
  19. Che_

Yardım RDR2 Ultimate Alınmalı mı?

Düz paket 15 ultimate 20 dolar İçeriği nedir hikayeye vs etkisi var mı Aradaki farka başka oyunlar mı almalıyım
  20. Che_

Öneri Forza Yeni Başlayana Öneri

Dün FH5 premium aldım. Ben bu oyunun modifiye sistemini pek anlamıyorum. Mesela dün supra modifiye ettim egzoz değiştirme seçeneği bile yok. Premium ediitondan gelen arabaları araç paketlerinden aldım. Daha oyun beni tam salmadı açık dünyada dolaşıp eleyici falan oynadım. Yani görev yapıp ödül...
Geri