Arama sonuçları: *

1. PiyadeEr

Sadece Mouse ile Oynanabilen Oyun Önerisi

Selamlar Herkese. Başlıktaki gibi sadece mouse ile oynanabilen oyun önerilerine ihtiyacım var. Sistem, fiyat fark etmez. (Steam, Epic Games vb. fark etmez.) Öneride bulunacak herkese peşinen teşekkür ediyorum.
  2. PiyadeEr

Rahatlatıcı Oyun Önerisi

Herkese iyi forumlar. Oynarken rahatlatacak, stresi alacak oyun önerebilir misiniz? Tür-fiyat vs. fark etmez. Önerdiğiniz oyunu sistem kaldırmazsa iade ederim problem değil.
  3. PiyadeEr

Roundlarla oynanabilen (1-2 el atmalık) hikayesi önemli olmayan oyun önerisi?

Roundlarla oynanabilen 1-2 el atmalık bildiğiniz başka bir oyun var mıdır? Örnek olarak mesela CS ya da Quake serileri gibi. Belli bir hikayesi olmayan ya da hikayesi önemli olmayan oyun arıyorum. Türü farketmez. Notlar: Bundan birkaç hafta önce "Ofiste oynanabilecek oyun önerisi" diye bir...
  4. PiyadeEr

Ofiste boş zamanlarda atmalık fazla detaylı olmayan oyun önerisi?

Öncelikle herkese merhaba. Kendi işimde bir ofiste çalışıyorum. Öğlen aralarında ve genelde akşam üzeri boş oluyorum yapacak pek iş de olmuyor. Bu zamanlar için fazla kafa yormayan oyun önerir misiniz? Şu sıralar sadece Solitaire oynuyorum biraz sıkıldım. Türü ve fiyatı problem değil.
Geri