Arama sonuçları: *

1. A

Beyond two souls oynanır mı

Şuan steamde 35tl'ye düşmüş oynamaya değer mi kartta 70tl var daha güzel hikayeli oyun var mıdır 70tl'ye emin olamadım
  2. A

Witcher 3 hakkında yardım

arkadaşlar demin witcher 3'te kendimi kurtarmak için olgierdin ruhunu şu adama sattım şimdi bana şöyle bişey dedi ama emin olamadım bi keresindede bu adamdan beni hapishaneden kurtarmasını istemiştim başıma gelmeyen kalmadı şunlardan birini seçsem başıma bela alır mıyım
  3. A

Elder scrools skyrim nasıl

oyunu çok tavsiye ettiler hem inceleme puanları da yüksekti bende oyunu indirdim ama çok büyük hayal kırıklığı oldu oyuna 2-3 saat zor dayanabildim. witcher 3'üde ilk oynadığımda böyle olmuştu sonra beni çok etkiledi buda öyle olur mu yoksa boşa zaman kaybı mı
  4. A

Crysis Hala Oynanır Mı?

bilgisayarıma crysis indirmek istiyorum ama çok eski bir oyun sizce zaman kaybı mı yoksa hala güzel bir oyun mu
  5. A

Korsan minecraft indirmek sıkıntı çıkartır mı?

arkadaşlar kardeşim seviyor ama microsoft storede çok pahalı korsan olarak indirsem virüs falan bulaşır mı yada başka indirebilceğim bir yer var mı
  6. A

internetsiz ücretsiz oyun önerisi

arkadaşlar ethernet kablom kapının arasına sıkıştı ve şuan pcde internete erişimim yok annannemlere gidip flash belleğe oyun atcam ne önerirsiniz
Top Bottom