Arama sonuçları: *

1. P

Yardım fifa23 fps ve hareket etme sorunu

arkadaşlarımla proclubsa başladık ve gereksiz bir şekilde 50 fpsnin üzerine çıkamıyorum (laptopum 3060lı) önceden hiç böyle bir sorun yaşamıyordum birden yaşamaya başladım ve bu yetmezmiş gibi maça girdiğimde maçın ilk 30 dksi oyuncumu hiçbir türlü hareket ettiremiyorum kablolu bağlanıyorum...
  2. P

Yardım witcher 3 next gen update açılmıyor

witcher 3 next gen update ile tekrardan oyuna başlamak istedim ilk gün hiçbir sıkıntı yoktu oynuyordum ikinci günden sonra oyun sürekli hata verip kapandı silip tekrar yüklememe rağmen düzelmedi nasıl düzelir bir bilgisi olan var mı
  3. P

Yardım lol ve valorant oynarken oyun alta düşüyor

sadece riot oyunlarını oynarken bu sorunu yaşıyorum ekranın sağ alt tarafında belirli bir alana tıklayınca oyun alta atıyor nasıl çözebilirim bilen var mı
  4. P

rdr 2 rtx açamıyorum

rdr2 oynayacağım ama rtx i nereden açacağımı bulamadım nereden açabilirim
  5. P

bilgisayarım rdr2 kaldırır mı

r3 2200g işlemci 8 gb ram rx570 ekran kartı var birde aynı sistem 1050 ti kaldırır mı
  6. P

Yardım mc serverda dünya değiştirme

minecraft serveri açtım hiçbir sıkıntı yoktu ama dünyayı açana kadar küçücük bir adada doğmuştum bu dünyayı nasıl değiştirebilirim
  7. P

Yardım lol oynarken anlık fps düşüşü yaşıyorum

açtığım bir önceki konuyu okuduysanız eğer fps dropları yaşadığımı biliyorsunuzdur o sorunu ddu dan ekran kartı driverını silip tekrar yükleyince düzelmişti (lol dahil)ama bugün lol oynayınca normalde fpsim 150-170 aralarında iken imleci hızı hızlı hareket ettirince ve savaşta olunca birden 50...
  8. P

Yardım oyun oynarken aşırı derecede fps drop yiyorum

oyun oynarken özellikle lol de olmakla beraber payday2 csgo phasmophobia oynarken fps birden dipleri görüyor csgo da fps 140 150 arasındayken birden 70 e falan düşüyor phasmophobia da 160 tan 1 2 fpsye düştüğü oluyor ekran kartını elimden geldiğince güncel tutmaya özen gösteriyorum
  9. P

Yardım serious sam 2 coop oynama

arkadaşımla serious sam 2 aldım fakat birlikte oynayamadık nasıl oynayabiliriz
  10. P

Cyberpunk 2077 sistemimi zorlar mı

R3 2200g rx570 8 GB ram cybwr pumk için yeterli mi yoksa Ram i 16 GB yapıp mı oyunu oynamam gerekir
Geri