Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Yardım 1000 TL Bütçe İle Hangi Oyunu Alayım?

Tekrardan merhabalar, hayırlı günler. 1.000 TL bütçem var aklımda ki oyunlar ise Squad biri de DayZ. Size sormamın sebebi bu pyunların sunucuları ne alem de, hangisini alsam daha keyifli olur. 2'sini de tek oynıyacağım. Bir diğer aklımda ki oyun çok alakasız ama Manor Lords. Şimdiden teşekkürler.
  2. Emirkanyvs

Yardım Football Manager 24 Fps Drop Sorunu

Hayırlı geceler. Fm 24'de maç içerisinde çok fazla fps drobu yiyiorum. Değerlere baktığımda darboğaz oluyor ve fps adeta dans ediyor. Sebebi nedir hiçbir kaynak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayarlar en yüksekte. Sistem; Rx 6650 xt, Ryzen 5 5600x.
  3. Emirkanyvs

Assassin Creed Valhalla- Discovery Tour Viking Age.

Merhabalar öncelikle. A.C Valhalla ve Discovery Tour Viking Age oyununa sahibim D.T Viking Age oyununu oynayacaktım ki türkçe yamasını bulamadım sanırım A.C Valhalla için yapılmış bir oyun mu Valhalla nın devamımı olayı hiç anlayamadım bu saatte de açıkcası araştırmaya üşendim. Sizden bilgi...
  4. Emirkanyvs

Yardım Bannerlord hasar hatası.

Herkese iyi günler. Öncelikle şunu belirteyim Bannerlord'u yaklaşık 800 saat oynadım ve hepsi de singplayer. 6 ay ara vermiştim şimdi yeniden 6-7 mod ile beraber başladım. Savaşlar da karşı ordunun askerlerine inanın 300 hasar veriyorum ama ölmüyorlar bu zırhı az olan askerler de biraz daha...
  5. Emirkanyvs

Bannerlord'da kurduğumuz birliklerden para kazanabilir miyiz ?

Merhaba dostlar iyi geceler. Kurduğum birliklerin ücretini filtrelemeyi biliyorum fakat birlikler kendi kendine para kazanabiliyor mu ?
  6. Emirkanyvs

Mount Blade II Bannerlord renk sorunu !!!!

Oyunuz uzun zamandır oynuyorum fakat 2 gün önce herhangi bir ayarına dokunmamış olsam da karakterler,şehirler,sancaklar vb gibi şeyler morumsu ve pembemsi bir renge büründü forumlar olsun youtube olsun çok araştırdım fakat bir türlü çözümü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Emirkanyvs

Bannerlord renk sorunu

Bannerlordu uzun süredir oynuyorum fakat sün başıma bir şey geldi sebepsiz yere hiç bir şey yapmadığım halde karakterler,şehirler,sancaklar vb mor ve pembe renge dönüştü çözümünü bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
Top Bottom