Arama sonuçları: *

1. TheBuluts

Yardım GTA V artık kasmaya başladı, bazen de oyundan atıyor

Arkadaşlar gta5 en yüksek ayarlarda oynabiliyordum puan oynayamıyorum kasıyor ve nedense bazen oyundan atıyor lütfen yardım edin
  2. TheBuluts

Gta 5 oyundan atıyor yardım lütfen

Ryzen 5 1600af Hyperx 8gb 3200 RAM Rx570 ıtx 4gb modeli var Ama gta giriyordum eskiden son 2 gündür giriyorum atıyor tam başlatılıyorum 10sn sonra atıyor oyundan soğudum
  3. TheBuluts

Pc pubg yi hangi ayarda açar

R5 1600 af Rx 570 ıtx 4gb 8gb 3200mhz ram Hangi ayarda oynatır
  4. TheBuluts

Pubg kaç fps ve hangi ayarda oynayabilirim

R5 1600 rx 570 ıtx 4gb ve 8gb ram var kaç fps alırım pubg de bir de hangi ayarlarda oynamam lazım
  5. TheBuluts

Rust kaldırır mı

Rx570 ıtx 4gb R5 1600af 8gb 3200mhz ram Bu sistem rust kalırır mı rust oyun özelliğinde 10gb ram diyor her şeyim yetiyor bir tek ram yetmiyor
  6. TheBuluts

Couldnt start hatası valorant

Arkadaşlar valorant da bazen couldnt start hatası alıyorum bu hatanın çözümü nedir bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum
  7. TheBuluts

Arma 3 kaldırır mı

Benim bir arkadaşımın pc özellikleri şu İ5 2500 R7 240 8gb ddr3 Arma 3 kaldırır mı bence kaldırır çünkü Arma 3 minimum özelikleri 4gb ram gt9800 ve benim bildiğim kadarıyla R7 240 daha iyi
  8. TheBuluts

Yardım Csgo neden bu değerler var

Neden böyle ve valve anti hile diye bir uyarı aldım hile vs de kullanmıyorum ama rep attılar vuruşlarımdan dolayı
  9. TheBuluts

Yardım Csgo hata veriyor yardım

Arkadaşlar bu hata nedir arkadaşım bu hatayı alıyormuş
  10. TheBuluts

Öneri 10tl steam kod kazanma

Merhaba arkadaşlar steamdan 10 tl kazanmanın yolununu buldum https://tosla.com/id/d706 indirip kayıt olduktan sonra kendi linkiniz ile siz de başkalarını davet ettikten sonra 100tl ye kadar steam kod kazanabilirsiniz eğer gerek yok derseniz bile indirip bana destek olursanız sevinirim
  11. TheBuluts

Yardım Hp G62 Laptopum Csgo Açar Mı

Öncelikle merhabalar. Çok merak ediyorum pcim csgo açar mı bir zamanlar açıyordu fakat şimdi oyun panosuna geliyorum map olarak ne seçersem seçeyim oyundan atıyor. Özel map basit eğlence vs gibi yardım ederseniz sevinirim intel i3 3gb ram İntel Hd Graphics 1050mb ekran kartım var Şimdiden...
Geri